Du læser nu
YR på Champs-Élysées

YR på Champs-Élysées

YR på Champs-Élysées

Én af jer formulerede meget godt min egen oplevelse af Yves Rocher som brand i en kommentar til mit indlæg om de produkter jeg havde fået tilsendt. “jeg har også kun mentale billeder af sådan noget Yves Rocher-stads, der står på min mors badeværelse og som hun lokkede mig med på en gang for nogle år siden, men blev da lige en sjat mere interesseret, da jeg læste den der sammenligning med Bodyshop og også gav mig til at undersøge en del mere og opdagede, at de fx er helt imod dyreforsøg og selv (økologisk) dyrker alt det, der er i deres produkter. Nu har jeg lige bestilt og modtaget noget fra dem igen (så deres lokkemad virker *s*), de skal bestemt lige ha? en chance igen.“.

YR på Champs-Élysées

Var produkterne ikke blevet – litterally – kastet i nakken på mig, havde jeg næppe så meget som tænkt på dét brand i jagten på nye skønhedsfavoritter. Og var nok også bare gået direkte forbi deres butik i Paris – som ellers ligger lige i smørhullet på Champs-Élysées!

YR på Champs-Élysées

Men som skrevet, var der nogle produkter jeg var lidt nysgerrig efter, så selvfølgelig skulle jeg ind forbi – den vandfaste kohl var totalt udsolgt (.. det tager jeg altid som et godt tegn!) og den lyster-givende creme var ingen vinder irl.. Sådan lidt MAC strobe cream-agtig – bare tykkere i konsistensen og for ‘glimtende’ til at jeg ville kunne styre det. Derimod fandt jeg noget andet, som jeg fluks måtte have – nemlig en super god concealer!! Jeg har tænkt mig at skrive et lidt mere fyldestgørende indlæg om den asap  – har bare ikke fået taget billeder yet 🙂 Så indtil da vil jeg bare lige dele lidt billeder af butikken – og konstatere, at den der lidt for grønne lugt jeg synes, nogle af produkterne havde, altså ikke var en gennemgående tendens. Og at der var mange lidt mere velduftende sager i fine indpakninger – sådan noget kan jeg nemlig godt lide:)

YR på Champs-Élysées

Hvis andre føler sig fristede, så opdagede jeg lige, at man får en rabatkode til 20%, hvis man tilmelder sig konkurrencen om spa-rejsen. Jaja – selvfølgelig har jeg da tilmeldt mig. Lidt uklart om det måske lidt er i strid med reglerne, men hallo – det er jo ikke en konkurrence, Looklab har noget med at gøre som sådan, så why not!? Jeg vil også have lov til alt det sjove!!! Og efter Sara’s beskrivelse af hendes egen oplevelse på selv samme spa, så kunne jeg jo ikke lade være.. Så nedenstående skærmbillede var bare icing on my cake – I had no idea 🙂

YR på Champs-Élysées

I dropped by the Yves Rocher store on Champs-Élysées in Paris.. I wanted to get the waterproof eyeliner and check out a creme, but ended up leaving with a concealer, which I’m already loving. More on that later! 🙂

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top