Du læser nu
Platform Flats

Platform Flats

Platform Flats

Der er vist ingen vej udenom platform flats nu til sommer… ligegyldigt hvor man kigger hen er der platform flats – i alle mulige afskygninger. Ligesom mange andre, har jeg været ret skudt i WonHundred-versionen – til mig passer de sorte bedst… Bare til en jeans, tee og læderjakke eller blazer.. Acie.. På platforms.. Præcis som det skal være.. Men på den anden side, gider jeg næsten ikke kaste så mange penge efter et par sko, der allerede mens temperaturen dårligt har passeret frysepunktet er blevet vold-hypede.. Tilgengæld spottede jeg disse hos Frede forleden – de er fra Vagabond, og farvekombinationen er måske lidt sær!? Kan ikke helt bestemme mig om de er virkelig fine eller virkelige grimme – hvad siger I; hit or miss??

Can’t decide if these are really nice or really not… hmm.. Hit or miss?!

 Kommentarer (20)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top