Du læser nu
The Pose

The Pose

The Pose

The Pose

The Pose

The Pose

The Pose

The Pose

The Pose

The Pose

The Pose

…………………………………………………………………………………………………… jeg lader lige billederne stå ………………………………………… bare liiidt til…………………………………………….. okay – yes… Mange af jer har været ‘efter mig’ eller spurgt ind til, hvad der tilsyneladende er blevet min ‘signature pose’ – det store spørgsmål hos mange af jer er hvorfor!? Og i al sandhed har jeg ikke noget godt svar – it just happened.. Jeg er ingen stor poser – jeg hader det faktisk lidt.. meget.. hver gang jeg skal til det der forbandede billedcirkus er det med svag hjertebanken og begyndende klamme håndflader – som tidligere nævnt ligger det stadig dybt i mig, at hele det her blog-cirkus jo egentlig er svært kikset. Oh God. “Blog”. Jeg er “blogger”. Det løber mig koldt ned af ryggen, når jeg siger det. Så det lader jeg være med 😉 Og når man så i forvejen står dér og synes at hele situationen er sådan en lille smule træls, så ender man (… okay, jeg) bare med at ligne en akavet sæk kartofler. Og hvis jeg prøver, at se sådan cool og uanfægtet ud, så ender jeg altid bare med at se så møghamrende sur ud. Og det har aldrig klædt nogen, at være en sur og akavet sæk kartofler. Og well – så er ovenviste pose bare den eneste jeg kan. Eller ej – jeg kan også godt den der klassiske blogger pose med let indad-vendte fødder og et bøjet knæ, men.. mjaa.. den får bare lidt folk til at se ud som om de er trying so damn hard.. Så for at undgå den sure og akavede sæk kartofler, så ender jeg altid som friske- Heidi, som demonstreret så utroligt mange gange. Der er ikke nogen større tanker bag – jeg ved vitterligt bare ikke, hvad jeg ellers skal gøre af mig selv og mine lemmer..

People ask me why I always stand the same way in my photos – there’s no reason. It’s just the only pose I know – I have no idea what else to do with my limbs!

 Kommentarer (22)
 • Jeg har også tænkt meget over din stilling og har faktisk fået en irritation over det. Kan godt lide når der er lidt variation. Men egentlig er det jo en smart stilling, når man både får set din sko foran og fra siden… 🙂

 • Den er cool – og det er DIN pose, ikke den klassiske med nedadvendt blik, indadvendte fødder og hånden i siden, som hver anden blogger bruger 🙂

 • Jeg er en af dem der har spurgt til din pose. Synes egentlig den er helt fin (og charmerende) og jeg vil altid kunne tænke på dig når jeg ser den. Jeg har også prøvet (ikke på billede, men foran spejlet) og lad os bare sige at det endte med en tur på gulvet. Kunne slet ikke holde balancen. Så jeg er imponeret over at du kan! 😉

  God mandag!
  Emma fra http://www.emmasilke.blogspot.com

 • Jeg kan godt lide din pose! Den er bedre end den der “åhh nej skal have taget billede til min blog men kan ikke lide det”, hvor folk kigger lidt ned, med lidt bøjet ryg.. Jeg synes det er vildt cool at du lige stiller op og får taget billeder, jeg ville nok føle mig lidt sårbar når der er folk omkring. Keep up the pose!! BTW Posh ser da moderigtig ud selvom hun sjældent fotograferes med smil..

 • Hæ hæ… Det har jeg faktisk aldrig tænkt over!:D
  Nu kommer jeg sikkert til at ligge meget mærke til det i fremtiden – iih altså!
  Men jeg kender det faktisk godt selv. Tror min signatur pose, er med en hånd på halsen(!?), hvilket også kan se meget mærkeligt ud. Det har sågar resulteret i kommentarer fra venner, der har spurgt om jeg har et sugemærke eller hold i nakken – NEJ, jeg poser for faen!!;)

  /Simone
  http://www.fashionmanifest.dk

 • Det er jo sådan vi kender dig! Det er den pose jeg tænker på, når jeg tænker på din blog! 🙂 du må ikke ændre den for alvor, for det er DIG og den pose virker. Du ser jo altid hammergodt ud – og som én nævnte tidligere, så er det smart at vi kan se skoen forfra og fra siden! 🙂

 • Heh, hvor skægt – har selv tænkt på det, men sy’s ikke rigtigt, det er noget, jeg går så meget op i, at jeg ville “påpege” det overfor dig… 😉
  Personligt kan jeg så bedre li’ din pose end “Jeg ska’ tisse”-opstillingen, som jeg kalder den, som man ser i alle fotos fra røde løbere rundt omkring, med lange, lige krydsede ben. 😉

 • Den der “pose” er altså meget bedre end den med de indadvendte fødder og det nedslagne blik og armene i siden – så bliv du bare ved med den – men det er rigtigt at det ser sjovt ud, når alle billederne ses under et – sådan lidt en deja-vu-fornemmelse! 🙂

 • Haha, du er sgu sjov altså 🙂 Jamen, Acie….prøv at høre her: Den der “pose” er rigtig fin og du ser afslappet ud i den! Du.er.så.fin.basta.

 • Det er bare Acie posen. Også skal det være. I de første billeder er der og lidt variation. Højre også venstre fod forrest 😉

  Ja jeg blogger, og gør det med stilhed. For puha iscenesættelse er ikke lige min ting. Men jeg synes nu det er så hyggeligt at blogge.

  hva pokker. Heller den samme pose, end en sur sæk kartofler ;p
  /S
  http://www.afashionchild.blogspot.com

 • Hihi, du er sød.. 🙂

  Jeg blogger også, men holder bloggen for mig selv og de nærmeste + dem der nu har lyst til at læse med. Synes nemlig også det er sådan ret halvkikset med den selviscenesættelse dér 😛 Så har det lige som dig.

  Og ja, jeg var vist lidt “efter dig” og kaldte det din “signature pose”, haha 😉

  Men jeg prøvede faktisk at lave en “Acie-pose” her den anden dag. Kunne dog ikke “pull it of” lige så godt som dig 🙂

  Hav en god dag 🙂

 • Du er så skøn og helt nede på jorden 🙂
  Elsker at komme forbi din blog, din stil er fantastisk og til at forholde sig til.

  Tusind tak for en fremragende blog – god søndag ;o)

 • Jeg elsker at du er så ligefrem 🙂 Ikke nogen fancy facade! Du er sq sej! 😀

  Ps. jeg kan godt lide din posering… Nogen gange prøver jeg faktisk at efterligne den hehe…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top