Du læser nu
Dalle Valle

Dalle Valle

Dalle Valle

Dalle Valle

Da jeg endelig kom afsted imorges, var det kun fordi jeg kunne se frem til bacon… Og pandekager.. Og kaffe..  Havde en tidlig frokost-aftale med en gammel veninde – vi går tilbage til min tid som skiguide (.. yes, der har været nogle gode fester på den konto), men idag sidder hun altså med kommunikation, og det var hyggeligt at bruge et par timer med business, pleasure, gamle minder og sparring. Yay. Resten af eftermiddagen er også gået med møder (… det har tendens til at klumpe lidt sammen, når jeg nu ikke er i København til hverdag), så nu sidder jeg bare på kontoret og er lidt for træt i hovedet til rigtigt at lave noget, og lidt for doven til at cykle hjem – mon ikke, der er nogen af jer, der kender den fornemmelse!? 😉

I’m spending the day at the office – meetings tend to cluster whenever I’m in Copenhagen and I’m kinda tired by now… yet, too lazy to go home. Classic.

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top