Du læser nu
Mandags-Video

Mandags-Video

Ligger med 5.8kg ren kærlighed på maven på Østerbro, og tanken om at fedte ud af sengen er mindre rar end normalt. Dagen byder dog på en frokost, nogle møder og arbejde på kontoret, så jeg må hellere til at overveje det….. Ooog – tænkte, at en lille video var en fin måde at starte dagen og ugen på 🙂 Med i sommerhus var alle vi piger (bortset fra Camille self!) og alle dem I ikke lægger mærke til til hverdag – Larsen kan I måske huske, Claus kan nogle af jer måske genkende andetstedsfra og Kasper dukker op til allersidst…. Sammen er vi Team Looklab – administration, teknik, strategi, salg og alt det der sker ‘behind-the-scenes’… Hvis I har nogen spørgsmål til, hvordan vi arbejder er det bare at fyre løs:) God mandag allesammen!


Just a little vid from the weekend… 🙂

 Kommentarer (31)
 • Ah, super 🙂
  Jeg var bare helt i tvivl, fordi nyhedsbrevet tit er blevet nævnt i forbindelse med jeres konkurrencer, så blev lidt forvirret, fordi jeg endnu ikke havde modtaget noget.
  Men det lyder meget fornuftigt – så vil jeg da bare glæde mig til det første 🙂

 • Tina og Thilde: det er rigtigt, at vi ikke har sendt noget ud endnu, men arbejder på højtryk for at få det første klar – vi har været lidt splittede mellem gerne at ville sende noget ud, men på den anden side heller ikke spamme folk, før vi faktisk havde noget ordenligt at sende ud:)

 • Skøn video!

  Godt spørgsmål Tina – jeg har også tænkt på hvorfor der endnu ikke er dukket et nyhedsbrev op.

 • Nu når vi er ved Looklab questions, så vil jeg lige spørge, om der endnu ikke er blevet sendt nyhedsbrev(e) ud? Jeg tilmeldte mig som Looklab Friend i den spæde start, men har aldrig modtaget et nyhedsbrev og det er heller ikke fanget i spam-filteret..

 • Tina: haha, yeah – sådan er jeg 😉

  Manja: høh – ja, men skal det være, så lad det være!

  S: VI er bosserne! Det er et kollektiv, hvor alle har lige stor indflydelse på beslutningerne 🙂 Og yes, her sidder 2 på fuld tid nu og en ekstra fra næste måned.

 • Cool video! Jeg ville gerne høre lidt om administrationen – altså hvem er bossen( 😉 )? Er de herrer fuldtidsansatte? Er I ansatte i jeres eget firma? Er alle beslutninger fællesbeslutninger?
  Jeg vil desuden benytte lejligheden til at rose din blog! Er vild med din nede-på-jorden-stil, din selvironi og din humor 🙂

 • Sofie: hov – vi skrev lige samtidigt! Vi arbejder ikke med strategi på den måde, at vi forsøger at skabe ensretning på vores blogs eller diskuterer målgrupper og den slags. Men vi snakker om hvad vi gerne vil i fremtiden og hvilken slags virksomhed vi gerne vil drive – og har mange idéer for fremtiden. Lige det med strategien er lidt svær at gå alt for meget i detaljer med – sådan en skal jo gerne holdes lidt hemmelig 😉 Og nu kan jeg kun svare på egne vegne, og synes ikke min blog har ændret sig som sådan – ihvertfald ikke bevidst. Der har naturligvis været udvikling, men det havde der forhåbentligt været anyhow… Men for mig personligt, er det vildt rart, at jeg har nogen at sparre med – inden Looklab launchede varetog jeg selv alle samarbejder (alt fra konceptudvikling til fakturering), og det tager for meget tid. Med et solidt bagland føler jeg desuden at jeg er bedre klædt på til ikke at blive ‘kørt over’ – at jeg bedre kan tillade mig at stille høje krav til de virksomheder, der vil have en fod ind på min blog, og at jeg således ikke sælger hverken mig selv eller jer for billigt eller for let… Derudover er det rart at have nogle ‘åndsfæller’ – vi brænder alle for det samme og vores møder ender altid i de vildeste kreative processer, med idéer jeg aldrig var kommet på alene. Alt bliver løftet til et helt nyt niveau; både kreativt og ‘business-mæssigt’… Håber det var svar på dine spørgsmål! 🙂 Vi har desuden snakket om, at vi skal have lavet en bedre introduktion til Looklab, som vores Looklab Friends snart får lov til at se if all goes well;)

 • Thx allesammen:)

  Videoen er lavet emd Windows Live Movie maker og sangen er netop 009 Sound System “Killer with a Thousand Faces som Rikke har skrevet:)

  Ooog – musikken til sidste video var (og det havde jeg nu svaret på 😉 ) var:
  “# Acieskriver:
  14. marts 2011 kl. 21:08

  Oh – og just det; én af jer spurgte til musikken! Det er ‘Regrettable Paris’ med SaGoh Twentyfourseven :)”

  Fashionislands: vi tjener penge på bannerannoncer:)

 • God video!! Jeg tænkte på, om I diskuterer en fælles målsætning, målgruppe osv., eller hvordan I arbejder med strategi? – Tænker nemlig at det er noget af en udfordring at skabe sammenhæng og en fælles Looklab-ånd men samtidig forsøge at have seks vidt forskellige blogge(re)… 🙂
  Og så kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad du/I synes, der er sket med jeres blogs efter det er blevet gjort mere professionelt (Larsen, Claus og Kasper til hhv. teknik, strategi og administration), et fælles/samlet forum til blogging som Looklab jo er osv., og hvordan bruger I bloggere de tre “behind the scenes”-gutter og omvendt?;-)

 • Hej Acie
  Jeg tror aldrig du fik svaret på det sidste uge, men den Paris video dér! Hvad er det for en fantastisk sang du har lagt over?

  -Sofie

 • Hyggelig video, jeg sidder helt og smiler! Jeg elsker Sofie’s ansigt til sidst i filmen, når hun prøver at åbne øllen (tror jeg det er?)! 😉

  – Kunne godt tænke mig at vide, om i får løn for jeres arbejde? Det behøver du selvfølgelig ikke at svare på, og hvordan er det hele startet? Hvem fik ideen? Kendte i hinanden irl før looklab startede? Hvad sker der af ting og sager på jeres kontor? Og er det at blogge egentlig blevet til et arbejde? Okay, det var en hel stak spørgsmål. Jeg håber du overlever! 😀

 • Er jeg den eneste der sidder tilbage med følelsen af at have set en video mange af ens tætte venner i sommerhus, og man som den eneste ikke har været inviteret med!?.. Haha!! 😀 Men det ser virkelig ud som om I har haft en rigtig hyggelig tur 🙂

 • Jeg er helt vild med din nye header! Men jeg elsker også Paris og rejser derned med min kæreste ved enhver lejlighed;) Bliver skønt at se det billede dagligt!

 • Total feel-good video!!
  Hvordan søren har du fået den samlet til så fint et resultat?
  Og hvad er det for en sang?

  /Lara

 • Ih, hvor hyggeligt altså ! 🙂 Jeg skal snart i sommerhus med en flok tøser, og synes helt at jeg blir inspireret til at lege med mit nye kamera der.. Hvilket program er filmen egentlig lavet i ??
  Go mandag til dig også ! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top