Du læser nu
Kvalitetstid

Kvalitetstid

Kvalitetstid

Kvalitetstid

Kvalitetstid

Ahh… Jeg er gået helt ned i gear og har igen tilbragt morgenen med først at stå alt for tidligt op, og efterfølgende tage en lur (… det er da meget godt gået inden kl 11, hva’!?) med ejeren af de blå converse på maven.. Iøvrigt et outlet-fund hans faster gjorde i LA – vi deler allerede passion for læks fodtøj 😉 Man må jo sørge for at nyde, at være hjemme – og nu vil jeg, min pink blazer og barnevognen trille ud på Østerbro og nyde solen og foråret 🙂

 

Spending some much needed quality time with the nephizzle.. Ahh!!

 Kommentarer (16)
 • Point taken:)

  Og jo – søerme om ikke det skete i dag. Hans søde mor var så sej at stoppe mig og hilse! Jo jo…netop på min daglige ruten ned mod søerne…Ja, vi er måske lidt forudsigelige os på Østerbro, men i solskin med kaffe og pimpet vogn, så er det bare en skøn trille-rute:o) Blev jo helt paf, så er usikker på om jeg nåede at bede hende hilse sin seje svigerinde..? Er ikke vandt til at folk stopper mig. Men dejligt med åbne og imødekommende mennesker!

 • SuperCarla: hørt, hørt!

  Karen: word!

  Michelle-Marie: mon ikke de bliver ved med at hedde det, indtil der kommer én endnu nyere!? 🙂

  Guapizimo: hehe – don’t even go there Guapa;)

  Malsen: ja ik?! Ku altså heller ikke stå for dem da jeg så dem…

  Nadia: Jeps – jeg står også for 50% af hans sko-samling so far.. Han skal jo have pæne fødder!

  Louise: So true!

  Lika: Aj, ikke rigtigt! Der kan godt lige gå nogle år. Jeg synes det er herligt at pludre rundt med ham og herligt, at jeg kan kaste ham videre, så snart han skal fodres, skiftes eller bare er hysterisk. Faster synes næsten han er sødest når han sover;)

  Maiken: det kan jeg godt forstå!! 🙂

  guld.log: det er jo fordi du dribler i sommerhus for et godt ord;) Men mon ikke du hurtigt løber ind i hans mor. Hun laver jo ikke andet end at teste Øbro’s kaffe-steder og nu har jeg netop pimpet hendes vogn med en kopholder fra UgaBuga;)

  Cecilia: Kan godt forstå du glæder dig – men bliver nu lidt skræmt over at I synes det klæder mig. Ahghrrr – små slag, små slag;)

  simone: agggggggggggggggggggggggggggggghr!!! 😉

  kathrine: formodentligt flankeret af nydelig ung mand bærende på babylift og en is fra ParadIS i hånden?? 🙂 Vi tog årets første is, da han kom hjem fra arbejde!

  Marie: jeg kunne heller ikke styre mig selvom jeg godt nok havde meget gøjl med hjem.

 • Hehe. De små converse var det første, jeg købte til min søn, da jeg i sin tid fandt ud af, jeg skulle have en lille dreng.

  Det ser hyggeligt ud :0)

  – Marie

 • hehehe spottede dig på østerbronz i går, dog uden vogn men i din meget genkendelige pels!

  KH kat

 • Årh det ser hyggeligt ud (glæder mig til jeg får en baby jeg kan trille ture med til sommer)..

  Og ja, det klæder dig med sådan en barnevogn der 😉

 • Ja, skønt ser det ud – og det ER det jo også….egentlig underligt at vi endnu ikke er stødt sammen, eftersom vi åbenbart begge triller og chiller i 2100..? 🙂

 • Yay! Jeg bliver også faster for første gang, til september! Jeg skal vist også ud at finde søde sko, når jeg skal til Kina i august:D

 • Ihh hvor hyggeligt med barnevogn og det hele. Melder skrukheden sig? Jeg vinker til dig, hvis jeg ser dig på Østerbro – hvis jeg tør 🙂

 • Den klæder dig altså den barnevogn Acie, he he og så er det måske smart at gå rundt med den på Østerbro, du bliver da næppe så let genkendt 😀

 • Åh det lyder hyggeligt. Tror også snart jeg vil hjem til den lille ny (det kan hun ikke blive ved med at være med sine hele 9 mdr. på bagen) i min familie og trille med barnevognen.

  Mvh. Michelle-Marie

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top