Du læser nu
Pink

Pink

Pink

Pink

Pink

Ah – årets hidtil varmeste dag og vores server-hosts valgte (meget belejligt), at blokere for os, hvilket jeg udnyttede til fulde ude i den virkelige verden, mens jeg labbede forårs-solen i mig og lystigt trillede rundt om søerne med solbriller og latte i hånden… Med pletfri samvittighed, velvidende at hverken I eller jeg havde adgang til vores fælles lille online-univers.. Og verden bliver altså bare et lidt mere overskudsagtigt sted, når man kan betræde den iført skrigende pink blazer (som I kan læse mere om HER!) og med en solid potion solskin i baglommen..

I spent yesterday strolling (… litterally) around Copenhagen – sipping latte, wearing sunnies and my pink blazer… Spring, much!? I’d say so….

 Kommentarer (28)
 • Tak for svar…I guess… sorry. Skrev spørgsmålet til ‘apricot’ men der kom intet svar… så prøvede lige igen. Måske jeg har spurgt for en måneds tid siden også? I så fald kan jeg ikke huske det.

 • Der er den fine fine blazer jo igen! Til alle jer der er lige så misundelige som mig, så har de en næsten lige så fin pink blazer i Zara lige nu (som jeg bloggede om for et par dage siden) 🙂

  Line/linelundquist.blogspot.com

 • ^Phew… 23 kommentarer senere – håber jeg fik alle med. Var bange for at overblikket ville ryge. Ellers må I spørge igen! 🙂

 • Maria:Tusind tak – det er lidt uvant, men jeg kan også godt selv lide det…

  The Impressionista: Thx ladies! Og agreed! Købehavn i solskin er nu nice:)

  SuperCarla: Jeg er bare ikke nået så langt endnu – havde jo kun lige 4 dage hjemme før jeg strøg til København:)

  Anna: Tusind tak!

  Nuller & Katrine: clutchen kan I få info om her: https://acie.looklab.dk/dagens-outfit/todays-accessories/

  Louise: Tak – jeg er også virkelig glad for den:)

  Cecilie: Tak!!!

  Thea-Eline: Ah, du er sød – men det kræver altså ikke så meget mod, når man har sådan et heppekor som jer herinde. I støtter jo altid:) Og se hvor mange andre der også synes det er pænt – det kan du trygt gøre!

  Karen: Yeah, men mon ikke også det er muligt i år?! Stærke farver er jo the shizzle! 🙂

  Malsen: TAK! 😀

  Louise: Hehe – tak! Og I am!

  Ida: Agreed – og kig lidt længere oppe i denne kommentar. Har lige smidt link til clutchen! 🙂

  Min Mode: Tak! Og hehe – det føles som om du har spurgt flere gange og jeg har svaret flere gange. Håber du ser det her:) Ikke endnu, nej! Men vi arbejder på højtryk for at få det første klar – vi har været lidt splittede mellem gerne at ville sende noget ud, men på den anden side heller ikke spamme folk, før vi faktisk havde noget ordenligt at sende ud:)

  s: Haha – phew! Det er så træls, at gå rundt at ligne en barbiedukke;)

  Fashion Manifest: har du set den Zara har lavet?? 🙂

  2300 Happiiiness: hahah – det er det værste!!! Øv! Håber du får fingre i den ved anden lejlighed! 🙂

  Freja: Oj! Tak – men jeg tror måske billedet snyder, for det er en helt almindelig hudfarvet sag…Ehrm.. Fra H&M?! Noget i den dur… Helt neutral.

  Ida: Yaaay! Fedt, at nogen synes jeg har en fed basis-garderobe! Har kæmpet – og ved ikke helt om jeg selv synes jeg er nået i mål.. Meeen – I try! 🙂

  Lise B: Agreed!! 🙂

  guld.log: wuhuu!! Låne-titel! Jeg er vild med det!

  Ida: ah tak! Hvor sødt:)

  Lise – the danish girl: I hear ya – havde nok gået med min regardless.. men altså.. ja – pink blazere ftw!

 • Ja, herhjemme er der ellers kun ET pigebarn, der får lov at gå under dæknavnet Deres Laberhed!
  Men i dag må du sgu også gerne få det:-) Piiiift!

 • Hej, fed blazer!

  Efter jeg er begyndt at følge din blog har jeg virkelig fået mindreværdskomplekser over min egen basis-garderobe!
  Du har nogle rigtig fede basisting, og jeg misunder især din samling af blazere og sweaters! 🙂

 • Til trods for den flotte blazer, var det din neglelak der fangede min opmærksomhed! Den er så fin, hvor er den fra?

 • Rigtig fint outfit. Den pinke farve er rigtig flot til dig.

  Når jeg ser billedet kan jeg ikke lade hver med, at blive irriteret på mig selv over at jeg ikke købte den Clutch i London. Jeg stod ellers længe og overvejede den, men syntes jeg allerede havde brugt for mange penge. Men nu fortryder jeg ski jeg var så fornuftig. Typisk.

 • En pink blazer er da bare et must have.. Hm, jeg må på udkig i vintage butikkerne, især efter din styling! Jeg kunne faktisk også godt tænke mig at vide hvor clutchen er fra? for den er bare virkelig fin! 🙂

  Lots of Love Ida
  https://idasts.blogspot.com/

 • Wauw, du ser fantastisk ud! Ville ønske jeg havde modet til at “worke” sådan en pink sag som du gør!

 • Hej Acie

  Super lækkert forårs-outfit 🙂

  Jeg har længe været på udkig efter en clutch som din, må man spørge hvor den er fra?

 • Viiiildt fedt! Min pink blazer er desværre ikke blevet luftet endnu, men både den og jeg glæder sig 😉 Det er rigtig cool med den beaige clutch til!

  /Anna

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top