Du læser nu
Sejt, Cecilie!

Sejt, Cecilie!

Sejt, Cecilie!

Da jeg trådte ind af døren til min lejlighed blev jeg mødt af en lap fra posthuset om, at der lå en pakke og ventede.. Nånååå.. Det sker jo med jævne mellemrum at PR-firmaer fremsender pakker uden forudgående varsling og jeg regnede sådan set bare med, at dette var endnu et af de tilfælde.. Men ved nærmere inspektion kunne jeg konstatere, at pakken var fra Elle… Huh!? Joooow – der var vist noget med, at de bad om min adresse i sidste uge, men jeg regnede bare med, at de ville sende en invitation til et event, jeg alligevel ikke ville kunne deltage i, fordi jeg bor i Stockholm. Men invitationer plejer jo godt, at kunne klemmes ind af min brevsprække (som godt nok er noget klein i det, men dog ikke SÅ klein), og nysgerrigheden var derfor ikke til at dulme. På vej til middag fik jeg derfor slået et sving forbi postkontoret og hentet min pakke – indholdet kan I se ovenfor. To magasiner og et brev? Et personligt brev, endda?

Sejt, Cecilie!

.. og det her var, hvad der stod.. Og så stod jeg ellers dér – midt på gaden i Stockholm og smilede for mig selv. For hvor er det bare sejt gjort! Da jeg lavede mit review af StyleBy spurgte én af jer, hvad jeg syntes om de danske magasiner – jeg svarede, som Cecilie altså har spottet, at jeg fx aldrig havde læst et dansk Elle. Jeg har derimod haft abonnement (jowjow!) på svensk Elle, som by far, er det bedste af de svenske modeblade, og jeg kan ikke komme med nogen hverken god eller fornuftig forklaring på, hvorfor jeg hidtil aldrig har stiftet nærmere bekendtskab med Elle…

Men det vil altså ændre sig nu – jeg er få øjeblikke fra at lægge hovedet på puden og med mig har jeg de magasiner Cecilie har sendt. Og hvis de indeholder de mindste spor af samme selvtillid og GoGetter-attitude, som deres chefredaktør, så skal vi nok blive fine venner. Jeg lader mig ständigt imponere over dem, der gør noget – som reagerer, tager skeen i egen hånd og udfordrer.. Jeg håber at Elle hører til den kategori!

Godnat allesammen!

 

xx,

Acie og hendes nye Elle’r

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top