Du læser nu
Snapshots

Snapshots

Jep. Hejdå København og tjeeeena Stockholm! Jeg er netop landet hjemme i min lejlighed (… har stadig ikke fået skoene af faktisk) og har smidt mig på sofaen for hurtigt at kaste et indlæg op, inden jeg er inviteret til middag om… well… for 2 minutter siden – godt det kun er lige rundt om hjørnet!! Eftermiddagen er således gået med at rejse, og selvom jeg efterhånden kan turen udenad, så er der stadig masser af snapshot-worthy indtryk undervejs…

Snapshots

Hvornår flyver man nogensinde fra terminal D!? D3?! Kan man overhovedet komme længere væk!?

Snapshots

… formodentlig ikke – men på vandreturen kan man så istedet glæde sig over opdagelsen af, at der i løbet af foråret vil åbne en H&M i lufthavnen – how cool is that!?!?

Snapshots

Fanget i refleksionen fra vinduet… Mamarazzi – en rigtigt dagens kommer dog senere, så stay tuned! 😉

Snapshots

Brrr….. Jeg gik i blazer igår.. Og striktrøje på vej til lufthavnen fordi kombinationen af pels og tung kuffert, fik mig til at halse som en hund med hedeslag… Og så flyver man lidt nordpå og kan konstatere af landskabet stadig er godt frossent.. Men dog mægtig pænt.

Snapshots

Og det var med svær begejstring at jeg konstaterede, at vi fløj direkte hen over downtown Stockholm. Jeg er stadig 5 år gammel inderst inde og var lige ved at ruske begejstret i sidemanden, da jeg spottede min egen lejlighed fra oven… “SE! Dér bor jeg!”.. Jeg styrede mig dog. I sidste sekund! Men helt ærligt – det er altså ikke hver dag man lige får lov til at se Stockholm fra 6kms højde – så sejt!

Snapshots

… bum – og så landede vi… da dette billede blev taget, sad jeg med svært svedige håndflader og hjertebanken… det blæser virkelig meget heroppe idag, og Airbus’en blev kastet rundt i luften som var det en badmintonbold… Jeg er ikke sart.. Turbulens generer mig slet ikke og jeg flyver jo også ret meget – men landingen i dag er noget af det værste jeg har været med om…Øf.. Som min nevø ville sige.. Øf øf.

 

Snapshots from my trip back home… The picture of Stockholm from above is too cool – you really don’t get to see that everyday..

 Kommentarer (10)
 • Jeg læser: Der åbner en H&M i lufthavnen? og konstaterer: DER ÅBER EN H&M I LUFTHAVNEN !!!!! Sjældent har jeg dog fået så fantastiske nyheder! Jeg er nemlig hende dér der elsker københavn, men flyttede til kastrup, lige bag lufthavnen af ren og skær nærrighed .. Man bor jo vanvittigt billigt herude .. MEN, her er jo ikke det der ligner en butik 😛 .. Her er ikke engang et diesent spisested – så den slags foregår også i lufthavnen .. Nøøøøj hvor jeg glæder mig !

 • Charlotte: hehe;)

  Louise: Yeah, det bliver godt! Og self kan man da det – man pejler jo efter lidt landmarks og når man kan se huset, kan man jo se lejligheden! Og han er 5 uger gammel – han siger ikke så meget andet end små søde øf – både når han er sur, glad, træt, sulten, mæt og – ikke mindst – når han er ved at vågne.. øf øf øf.

  Dea: tak:)

  Patricia: tusind tak:) Og ja – CPH Airport er ikke noget dårligt sted at hænge ud!

  Henriette: hehe, thx!

  Emma Espersen: agreed! Det bliver farligt fremover;)

  Bettina: F8!? det må jo være helt ovre på den anden side af sundet!? 😉

  Rikke: adr!! Jeg plejer altid at flyve+lande fra B.. Det er så dejligt nemt.

 • Arhhh, elsker bare dine billeder. Fik et smil på læben, af din “se, der bor jeg”-kommentar, kunne lige se det udspille sig for mig i virkeligheden :p
  For lækkert med H&M i lufthavnen. Jeg eeeelsker at være i lufthavnen, er ret misundelig på, at du så tit er der.

 • “for hurtigt at kaste et indlæg op” lød meget forkert i mine ører 😀

  Glæder mig til H&M i lufthavnen, det er jo vildt nice!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top