Du læser nu
Cut&Tell

Cut&Tell

Cut&Tell

 

Nogle af jer vil måske kunne huske, at jeg gæstede voksenland i sommers… Med mit summer-internship var jeg sådan en med fuldtidsarbejde, kolleger, skrivebord, arbejdsmobil og ‘frokostpause’.. Uh.. Nyt og spændende var det! Og hvis I har brug for en lille reminder (eller bare er nysgerrige) kan I læse nogle af sommeren udvalgte eskapader her, her og her.. Udover at spise mange is, kanelbullar og drikke meget rosé om fredagen så lavede vi også andre ting. Arbejdede.. Jo jo.. Den er skam god nok. Og ét af de projekter jeg var involveret i har netop set dagens lys – det startede med en workshop med en hulens masse post-its, kreativitet og idéer og processen har varet mange måneder siden da. Men her er det så – “Cut&Tell”. Svenske kendisser ryger i frisørstolen (… for hvad er det med frisører – verdens bedste small-talkere, no?!), bliver stylet og snakker – om alt mellem himmel og jord. Og det hele krydres af professionelle stylingtips i ny og næ. Yeah.

Det er vildt cool at se det i levende live – og selvom jeg self godt ved, at det havde været sjovere, hvis der havde været danske kendisser involveret istedet for sådan nogle svensker-mennesker, som I ikke kender, så håber jeg nu alligevel at I vil drøne ind forbi og se, hvad jeg har lagt mine kræfter i. Selvom det er lang tid siden snart:) Find det første afsnit HER!

 Kommentarer (10)
 • Nina: tak tak – nu skal jeg dog ikke tage alt for meget ære. Det er jo begrænset hvor meget indflydelse man har som summer intern. Men jeg var da med:)

  Hersom: Tak, men igen – kudos skal sendes til helt andre!

  Helene: tak – det er jeg vildt glad for at høre!

  Anne Britt: det holder jeg lige for mig selv – men nej, det var ikke et reklamebureau:)

 • Ser da fint ud!
  Og så vil jeg lige komme med en kommentar som ikke er til det her indlæg specifikt, men mere din blog generelt. Hold nu kæft hvor er det lækkert at der altid er noget at læse i! Jeg er begyndt at glemmme alt om de blogs der kun har tid til at smide et indlæg op hver 2. dag. Din er der nyt på flere gange om dagen og det er så skønt 🙂 Specielt når man har et job hvor man godt kan nå at tjekke sin blog-runde mere end én gang i løbet af dagen. Det skal du lige have ros for 😉

 • Hehe det er sjovt – kudos til dig, virker ret fint og hyggeligt, selvom – som du siger – man nok ville føle det lidt mere interessant hvis det var en kendis man faktisk “kender 🙂 Og er rimeligt misundelig på lange frokostpauser på cafe eller restaurant – men det er også generelt mit indtryk at svenskere er bedre til at gå ud at spise end os danskere. Klart noget vi danskere er blevet bedre til, men også noget vi ku blive endnu bedre til – især hvad angår frokostpauser 🙂

 • Det er da fedt, at du har været med til at udvikle det! Og nu må jeg lige høre det med “frokostpauserne” – hvor lange er de egentlig? Kan man virkelig nå lunch på en restaurant eller er det en hurtig müsli og en omgang kaffe fra Starbucks?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top