Du læser nu
Nyt i Beautyboksen

Nyt i Beautyboksen

Nyt i Beautyboksen

Det er ikke særlig tit, at jeg køber beautyprodukter… Men på det seneste er der alligevel flyttet nogle nye produkter ind i min ellers noget beskedne samling. Dagcremen hedder “Continous Renewal Complex” og er fra MD Formulations . Jeg set den hos Lotte flere gange og nu kunne jeg altså ikke styre mig længere – I var mange der lagde virkeligt positive kommentarer om den, og nu får den en chance!

“Lash Glamour”-mascaraen fra Bobbi Brown spottede jeg hos Trine – og tænkte, at den også var et forsøg værd. Indtil videre har jeg prøvet den én gang og er altså ikke meget overbevist, men jeg vænner tilbage efter lidt mere uddybende test!

Concealeren købte jeg i Paris – som jeg viste HER, var jeg på jagt efter en ny concealer. Jeg har egentlig været ret trofast bruger af Touche Éclat fra YSL, men jeg prøvede den her fra Yves Rocher og blev med et overbevist – den er ‘illuminating’, hvilket altså fungerer rigtigt godt til de der lidt trætte øjenomgivelser. Eyelineren har jeg allerede skrevet om (.. og det har Sofie, Sara og Camille også – noget må der jo være om snakken) og den er en vinder. Perfekt smudgy og let at arbejde med – dog er jeg lidt nysgerrig over, hvad der mon sker, når man efter brug kommer ned til den ‘tykkere’ del!?

Tørshampoen er et forsøg – jeg blev jo rigtig glad for Got2B’s version, men et par uger senere kunne jeg jo konstatere, at den ikke var så drøj i brug, som man kunnet have håbet og jeg løb hurtig tør. Forleden læste jeg godt om den fra Proffs (som ellers lidt er et discount-mærke), og da den var på tilbud, røg den efterfølgende med hjem.

 

Er der nogen af jer, der har erfaringer med ovenstående!? Som nævnt er det meget nyt, så jeg har ikke rigtigt selv fået brugt det så meget endnu – så hører gerne, hvis der sidder nogle kendere der ude, der vil dele erfaringer!? 🙂

 

New beauty-stuff… I don’t buy a lot of beauty-gear and I don’t think I’m very good at knowing what to buy – buuuut these products met my criteria and I’m eager (okay, not really..) to use them..

 Kommentarer (19)
 • […] glæder mig dog meget til, pakken kommer, og jeg kan få afprøvet den skærgivende concealer, som Acie bl.a. talte varmt for. Jeg er ikke særlig velbevandret på concealer-området, men skulle det […]

 • Jeg er enig med Maria og Guri, den der tørshampoo er ikke en vinder. Jeg har kun prøvet 3 forskellige og toni and guy er min favorit indtilvidere.
  /Camilla

 • Det eneste jeg har av det du viser er tørrshampooen, og jeg er enig med Maria over her, den er ikke særlig god… Min favoritt er Klorane, men den er ikke så lett å få tak i. Må kanskje reise til Paris for å kjøpe inn et lite lager 😉

 • Jeg har den der tørshampoo og jeg synes virkelig den er ringe, den gør absolut intet godt for mit hår, desværre. 🙁 måske gør jeg noget forkert??

 • Yes, fik bestilt concealer + en masse andre anbefalinger fra Yves Rocher ( tsk lidt dårligt navn, ik?) Og brugte den rabatkode der hed YRSPA, den gav 20%- og så fik jeg en mascara + shampoo oveni hatten. Glæææder mig til at prøve det af, tak for hjælp!

 • Jeg er spændt på at høre status på tørshampooen… Jeg har selv mørt hår og har so far kun prøvet én tørshampoo som var anbefalelsesværdig; Toni & Guy… Ulempe; den koster vist 130 kr. på TILBUD i Matas… Tilgengæld koster den 3,5 £ i Boots, så køber et lille lager når jeg er i London.
  Men hvis du med dine blonde lokker kan fornemme om den er Brunette-proof, så må du gerne medtage det i din bestragtning.

 • Købte helt tilfældigt tørshampooen fra proffs sidste sommer da jeg var i sverige, og har været ret tilfreds med den. den gør det den skal og fungerer altså for mig. tilgengæld blev jeg faktisk lidt skuffet over got2b, det var bare som om der ikke rigtig skete noget! som en anden siger er det nok forskelligt fra hår til hår, men jeg vil varmt anbefale proffs!

 • Jeg har selv prøvet tørshampooen fra proffs, men er desværre ikke så stor fan 🙁 Synes mit hår bliver meget stift, når jeg bruger den. Så jeg er mere til en klassiker fra Matas – Frottee tørshampoo!

 • Jeg har ingen problemer haft med tørshampooen. Og jeg har også mørkt hår som en anden her har kommenteret. :/

  Men concealeren ser godt ud. Er også selv storforbruger af Touchen, men har dog luret at MAC kommer med sådan en concealer her i April, så den venter jeg lige på 😀

 • Jeg har desværre ikke prøvet nogle af ovenstående, men det er jo også bare rigtig rart at få øjnene op for nye ting (:
  Jeg synes virkelig også det er en jungle med de tørshampooer! Ofte synes jeg priserne er en anelse pebrede og så holder de ofte ikke så lang tid. Indtil videre er min favorit ihvertfald Batise fra Asos, som kun koster 22kr. 🙂
  Men glæder mig til at høre om, din nye er go’ da min snart er brugt op.

  /simone
  http://www.fashionmanifest.dk

 • Jeg prøvede Got2be’s tørshampoo efter din anbefaling, men blev desværre enormt skuffet! Jeg er helt sikker på, at den kan være fin til lyst hår som dit, men mit lysebrune hår blev hvidt (på trods af meget begrænset mængde tørshampoo i håret og at jeg sprøjtede langt fra), og mit sorte tøj blev helt hvidt på skuldrene (også et stort minus… for øøøv, hvis man lige har klædt sig på). SÅ: hvis man ikke har lyst hår, vil jeg nok ikke anbefale den! Indtil videre er den bedste tørshampoo jeg har prøvet klassikeren fra Tyskland: Frottee = god til selv mørkere hår og ingen pletter på tøjet… YES.

  MEN er glad for dine anbefalinger, for det er jo som bekendt meget individuelt hvad der virker for én. Har selv lige købt Continous Renewal Complex efter at have læst om den på Lottes side, og efter at have brugt den i godt og vel 14 dage er jeg sådan set meget tilfreds, den er helt fin! Jeg har ikke lagt mærke til nogen decideret forandring i min hud (endnu), hverken til det værre eller bedre, men det prikker lidt når man påfører den, så jeg bilder mig ind, at den arbejder hååårdt på at gøre mig yngre og smukkere. Eneste minus er dog, at der ikke er solfaktor i den, og det synes jeg faktisk er et stort minus, når vi går forår og sommer i møde… men så må man jo bare gøre, som jeg gjorde i morges: tilføje lidt solcreme selv.

  Nåå, men held og lykke med dine nye produkter 🙂

 • Hvor kan man få fat i den tørshampoo fra Proffs som du viser? 🙂 jeg mangler virkelig en tørshampoo. købte den fra Got2be som du viste, men efter at have brugt den 1(!!!) gang løb alt trykket eller hvad man nu siger vist ud af beholderen mens den stod på hylden???? :(( men den virkede nu ret god og duftede også godt, tror bare ikke jeg gider købe den igen hvis den går i stykker så let…

 • Jeg elsker cremen!
  Min hud er blevet så ren og pæn af den- der er dog ikke meget luksus-feeling:)
  Den er lidt skrap, så en gang om ugen bruger jeg en fugtighedsmaske og det er bar den perfekte løsning til min sarte hud:)

 • Jeg mangler virkelig en concealer og vil gerne hoppe på denne! Den fåes i beige og rosa, hvilken har du købt? Så vil jeg hapse den asap 🙂
  På forhånd tak,
  Mvh Dot.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top