Søerne - Acie

Søerne

ClutchJeansTrøje

Inden jeg satte kursen mod Stockholm igår, nåede jeg lige ud og få en tur om søerne med combi-vogn og kaffe… Det lyder utroligt Østerbro-agtigt, og jeg ville altså lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde nydt, at sove helt til kl 8.45 imorges, uden at blive vækket af den lille charmetrold… Ahh… Forstår altså godt, at hans forældre går omkuld kl 22 hver aften.. Phew – parenthood er ikke for svage sjæle 😉 Outfittet er iøvrigt meget klassisk Acie – det gik nemlig utroligt hurtigt da jeg skulle ud af døren (hvorfor håret også ser en anelse fladere ud end det plejer), så jeg hev bare mine ‘safe-choices’ frem fra kufferten uden så meget fandango.

I managed to squeeze in a little strollin’ yesterday before heading home – very classic Acie-outfit. I showered, semi-blowdryed my hair, put on clothes and ran out of the door in 25minutes total.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top