Du læser nu
Down Time

Down Time

Den her kører på repeat i mine ører, mens jeg dribler rundt i Stockholms gader – inden længe lukker vi for forbindelsen til Looklab, mens teknikkerne arbejder på højtryk for at opdatere og flytte servere til nogle lidt mere stabile af slagsen (… utroligt, at det skal være så svært?!)… Vi giver danske servere et sidste forsøg – går det ikke, som vi forventer må vi rykke udenlands, men finger’s crossed!! Så istedet for at opdatere herinde vil jeg resten af dagen være at finde på Facebook, hvor jeg vil smide snapshots, tanker og Stockholmske indtryk in real time. Så hæng med – for en lille dosis nordlys! It’s voodoo!

 Kommentarer (3)
  • Må jeg blære mig og fortælle, at jeg oplevede hende live, da jeg var i New York i efteråret på et lille skummelt spillested i Williamsberg 🙂 Og nu er hun all over! Det er sejt!

  • Den sang er fantastisk – lige som resten af albummet. Kører fra 9-17, mens jeg er på arbejde 😉

    Åh nej, nu kan jeg jo slet ikke komme af med sangen igen – den på hjernen, he he

  • ha ha, det er sgu lidt skræmmende med dig….jeg har præcis samme sang kørende på repeat….dels fordi lillepigen tilsyneladende elsker den, dels fordi moderen gør:-)

    og faktisk har jeg et indlæg liggende med samme video:-) haha…..spooky

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top