Du læser nu
Norr Mälarstrand

Norr Mälarstrand

Norr Mälarstrand

Norr Mälarstrand

Norr Mälarstrand

… er et udemærket sted, at trille rundt i solen, kigge på ænder og nyde foråret i Stockholm… Så sådan har min lørdag set ud so far – og ikke et ord, om de lyserøde snørrebånd! Ligesom Flotte har jeg måttet erkende, at nok var de der Stadium-sko ikke liiiiige i skabet rent stil-mæssigt, men derimod noget nær behageligheden selv. 10 point til Adidas for det. Omend jeg nok skifter snørrebåndende ved først givne lejlighed;)

Strolling around sunny Stockholm, enjoying the weather and spring – sayin’ hello to a few ducks and sanpping some photos of my very picturesque city.

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top