Du læser nu
Photo Diary I

Photo Diary I

Mens vi igår var nede opfordrede jeg jer til, at smide en kommentar, hvis der var noget I godt kunne tænke jer, at se mere af… Det har jeg aldrig rigtigt gjort før – har altid stået på (… princip-rytter, I know), at mine skriverier var mine. At outlettet var mit. Og for mig. Ikke, at I var ligegyldige – men bare en erkendelse af, at det aldrig havde fungeret så længe, hvis ikke det havde været fordi, jeg konsekvent bare havde fulgt mavefornemmelsen og gjort som jeg syntes. Meeeen – lidt feedback er jo altid rart og tingene har jo udviklet sig med tiden, så selvom jeg nok ikke vil lade jer bestemme 100%, så kan jeg jo enormt godt lide dialogen og det levende medie.

Og så var det altså, at I var flere der efterlyste små photo diaries og gerne mere Stockholm.. Alright.. Det kan jeg godt.. Selvom det der med Stockholm bliver i små doser – Stockholm er jo mit lille helle! Men her er jo rart – og absolut værd at dele:) Og jeg har jo også vist lidt frem tidligere – blandt andet tog jeg jer med rundt i mit hood for snart et år siden; det kan I finde HER.

Men – nu lægger vi altså ud med lidt glimt fra dagen igår…Og samtidig med en opfordring til, at jer der ikke hænger med på Facebook også gerne må skrive, hvad I kunne tænke jer at se mere af??

Photo Diary I

Purløg…. I box… Frossent… Og forhakket…. Andre end mig, der kan høre englene synge?! Det er en ny-opdagelse, men nøj (!) hvor er det smart! Så slipper man for døde planter i køkkenvinduet, hva’?! Og man kan også få basilikum, persille og dild! Jeg er vild med det!! Dagens højdere igår!

Photo Diary I

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! (…. … *host*.. linselus… *host host*)

Photo Diary I

I min opgang er den røde løber altid rullet ud.. Jow jow – fint skal det være. Og ja – det giver mig fine fornemmelser, hver evig eneste dag. Win!

Photo Diary I

…. i min lokale ICA har de placeret bagværket lige inden for døren. Det vil sige, at man altid skal passere friskbagte kanelbullar, for at handle ind – ALTID. Der er no way around it. Nogen der vil smide et bud på, hvor mange kanelbulla-kronar ICA har tjent på mig gennem tiden!? Meh… Rygrad som en regnorm.

Photo Diary I

Hvordan kan man ikke elske Sverige!? Vaffeldag! Ustyrligt nice – jeg gemte dog vaflerne til idag, og lægger an til hjemmelavede lørdags-vafler, så snart jeg har været en tur rundt om Kungsholmen. Det der med at yde og nyde, I ved. Suk.

Photo Diary I

Sergels Torv i solskin – og helt uhæmmet mange mennesker, sådan en fredag eftermiddag. Selv Michael Jackson var der – eller også var det bare en mand i en sølvpallietjakke, der lignede..

Photo Diary I

Drottninggatan – jeg har udviklet en fast rute, hvor man kan navigere mellem butikkerne på en måde, hvorpå man undgår de værste folkemængder; den har været under udarbejdelse i de 1½år jeg har boet heroppe, men jeg tror vi snart har tids-optimeret til fulde!

 

… Og nu er det er på tide at spænde sneaksn’e på og drøne ud i solksinnet…Det er forår idag. Næsten ihvertfald. Men ja – ordet er jeres; hvordan kan vi få endnu mere glæde af vores fælles online-univers her!? 🙂

 

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top