Du læser nu
Sci-Fi Sunnies

Sci-Fi Sunnies

Sci-Fi Sunnies

Sci-Fi Sunnies

Jeg er storforbruger af solbriller og kan føle mig helt nøgen, hvis jeg går ud af huset uden at have solbriller på – heldigvis skinner solen tit heroppe i det kolde nord, så jeg kan trygt gemme mig bag mine shades på daglig basis. Win. På solbrille-fronten går jeg ind for kvantitet-fremfor-kvalitet; jeg hader nemlig at rende rundt med store etuier og er desuden ofte uheldig (/klodset) og er sådan én, der smider solbriller væk eller – worst case – sætter mig på dem…. Og med sommeren snarlige kommen fik jeg i dag investeret i to nye par til at opdatere samlingen; begge kommer fra Gina Tricot og tilsammen kostede de mig 100kr.. Haps.

Når det er sagt, så har jeg faktisk været meget meget tæt på, at slå til på nogle mere runde modeller, som vist nok er mægtigt in i år – men har måttet erkende, at nok er de cool, men ikke nok til, at man kan se bort fra, at faconen får mit hovede til at ligne en fodbold. Nej nej nej. Så istedet er jeg altså havnet i sci-fi-lejren og venter nu bare på at få min første vulcan salute. Hvad er jeres approach til sunnies i år? Runde? Firkantede? Eller noget helt 3.?

My new sci-fi sunnies from Gina Tricot… I’m just waiting for my first vulcan salute now!

 Kommentarer (10)
  • Club masters og små cat eye a lá Mad Men! Fedt at have lidt forskelligt alt efter humør, hår og outfit:)

  • personligt holder jeg mig mest til de ray ban-inspirerede, selvom jeg er en sucker for alle former for solbriller – jeg er nemlig så uheldig at være udstyret med det mindst solbrille-venlige ansigt. 🙁 wayfarer er den eneste model, der ikke får mig til at ligne en komplet idiot, selvom det er tæt på..

  • Min solbrilleapproach for ss2011 er helt klart de modeller, der ser pæne ud til mig. Sådan som det egentlig altid har været. Har også bare måtte erkende, at de kuglerunde modeller får mig til at se absolut åndssvag ud. Så jeg går efter de mere diva-inspirerede, store shades og enkelte (store) aviator-modeller. Et yderligere kriterium er, at jeg kan smile med solbrillerne på UDEN mine kinder løfter brillerne halvt op i panden på mig. Hvilket sker med overraskende mange modeller 🙂

  • Så store som muligt 😀 både runde og firkantede, du ved de der flue-solbriller. De er det eneste der passer super godt til mig 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top