Du læser nu
BAG DIY

BAG DIY

BAG DIY

BAG DIY

BAG DIY

Yes…. Addede lige 100% anvendelighed til mine yndlings-clutches – er klar over, at visse vil synes, at de nu totalt har mistet deres charme, men hvis jeg ikke ville få dem brugt uden, kan det jo være det samme – jeg er altså bare dårlig til ikke at have mine hænder frie. Ooog – så kan stropperne jo let lige gemmes nede i selve tasken, så jeg holder på at det er bare tilføjelse af mulighed og anvendelighed:) Skal også have pimpet min American Apparel clutch (… er ved at få lidt spat), men har endnu ikke fundet den rigtige kæde – og igen, eksekveringen af den gode idé er jo alt-afgørende:)

Added som shoulder straps to my clutches – I need my hands. I really do.

 Kommentarer (17)
 • Wåhåå – var sikker på at jeg ville få stryg for at have gjort det! Wiin! 🙂 Kæderne er bare købt i Panduro Hobby. Very easy!! Så også, at man kan få kæder i Silvan – mulighed!?

  Tina: ehrm – altså, de er nok ikke helt værdige til en guide, for har bare sat kæderne fast med to store sikkerhedsnåle. Én i hverside og bum – færdig.

  DeeDee: got the chains at a random hobby store, and just attached them with large safety-pins – pretty straight-forward:)

 • Lige mine ord.. Har kun en clutch og den havde jeg med til mit bryllup da
  det er det eneste rigtige men du burde næsten lave en guide over hvordan du har gjort..
  Det er da mega kreativt 🙂 You go girl 🙂

 • Jamen du sætter ord på hvorfor jeg ingen clutches har! Jeg kan ikke undvære mine hænder, slet ikke!! Det er det jeg aldrig har forstået ved clutch-ejere, har de ingen brug for at gestikulere, danse og andet godt?
  Det ser top-fint ud, så kun ros herfra 🙂
  Mvh Dot.

 • Det er da en virkelig god idé – jeg har som regel også en rem af en art til mine clutches, ellers ville jeg heller ikke få dem brugt nok.

 • Jeg synes, det ser godt ud! Clutchs er virkelig fine, man jeg kan ikke klare, at jeg ikke har mine hænder fri, og det afholder mig fra at købe nogen. Forstå virkelig ikke folk, der kan gå med en clutch uden at blive vanvittig 😉

  Jeg vil forresten også gerne vide, hvor kæderne er fra.

 • Jeg syntes at det ser virkelig godt ud på den grå, men syntes det er lidt synd at sætte kæde på leoparden ;D Men som du selv sige,r så er det jo nemt bare lige at gemme den ned i tasken.
  Og hvis du ikke ville få brugt den særlig meget hvis ikke der kom kæde på,ville det jo være spild. Så hellere sætte læde på 🙂

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 • Point til Acie for kreativ handyness xD
  De er jo stadig mega cool, og der er bare ikke noget mere træls end at være nødt til at rende rundt med sine ting i hånden hele tiden – det er jo netop for at slippe for dét at man har en taske ikke? Jeg ender personligt altid med at sætte tingene fra mig et eller andet sted og glemme alt om dem hvis ikke de har en hank hehe :b

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top