Du læser nu
I Sofaen

I Sofaen

I Sofaen

I Sofaen

På vej ud af døren – har sådan en rigtig praktisk dag, hvor jeg udnytter at speciale-makker er optaget og jeg derfor kan løbe i banken, på posthuset og alt sådan noget.. Fatter ikke hvordan folk med fuldtidsjob kan få tingene til at hænge sammen?!

Derudover stor tak for jeres engagement i forhold til de pink pantalones (som rigtigt nok var fra Zara!) – særskilt et tak til jer, der udvidede mit ordforråd med “det sgu i orden, Morten!” og “Would you like to come in for coffee?? I’m wearing my pink pants!”, hahahahaha…. Stod i køkkenet, da de trillede ind i mit kommentarspor og flækkede helt af grin. Jeg må dog skuffe – og erkende, at de allerede er returneret! Hvorfor?? Fordi længden ikke var lige i skuret – som I kan se har jeg rullet dem op, men det er jo noget juks, når de er med lynlås.. Og i nedrullet tilstand skar de bare mine ben over, på en måde der optisk reducerede dem til at være ca. 5 cm lange.. og fede… Men! Idéen er jeg enig (med størstedelen) i er glimrende – som med alt andet, gælder det jo bare så om at eksekvere den rigtigt, og jagten er allerede sat ind på et par, der bare sidder bedre….

Headed out the door – I’m dedicating my day to practicalities…. Like the bank, post office, random stuff at school and such.. I don’t get how ppl with full-time jobs get all that stuff done.

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top