Du læser nu
About Me!

About Me!

 Kommentarer (23)
 • Du har tidligere fortalt os, at du allerede i en ret ung alder, havde set en stor del af verden, men er der et land som du endnu ikke har været i, men drømmer om at besøge? 🙂

  Btw, så har dine mange rejserier og din holdning til bare at springe ud i det (hvis man kan sige det sådan) gjort, at du har inspireret mig til selv bare at springe ud i et eventyr og se hvordan det går. Så her sidder jeg i Australien, nyder livet og har ingen planer om at komme til Dk igen før om min. 6 måneders tid 😀

 • Jeg kunne godt tænke mig at vide noget om din uddannelse, da jeg tror, jeg selv er interesseret i noget lignende. Derfor vil jeg vide, hvor du har gået henne i Danmark, hvis du da har gået på uni i DK.

 • Jeg har da også et par spørgsmål:):)
  – Hvornår startede din interesse for mode? Dine 5 største/bedste modekøb, som du ikke vil være foruden? Hvilke personer med samme interesse inspirerer dig mest?
  – Kunne du finde på at ‘opgive’ en karriere indenfor dit fag for til gengæld at gøre karriere indenfor modeblogging, hvis det var muligt (og der var gode penge i det)?
  – Nu hvor dit navn er offentligt og der er fået noget tid.. Har det ændret noget ift. før?
  – Er der nogensinde noget du har delt på bloggen som du har fortrudt, at du har delt? Har du gjort dig nogle overvejelser om, hvor bloggen er om et par år? Om du fortsætter?
  – Din stil er jo meget ‘nede på jorden’ og alle kan være med, hvilket er en befrielse!:) Du har samme tendens som jeg til at hoppe i et par stramme jeans/buks af en art og så en top/bluse, MEN hvad med hverdagskjoler? Eller løse baggies med stram top? Har du overvejet at gå nogle af de veje….?
  – Og så vil jeg da gerne vide om du har en kæreste.. Om du har planer om børn..??;)

 • Jeg kunne godt tænke mig at vid hvad din Favorit film er?
  Dit bedste feriested?
  Har du en kæreste?

  Forresten må du godt lave et indlæg om studentertøj, jeg står og bliver STX student om små 3 måneder, og står og mangler noget inspiration.
  Skal både have noget kjoleværk(Gerne hvid/rød)og noget til studenterkørsel:)
  Ps. Har du selv en studentereksamen, og hvad lavede du efter 3.år?
  Tusind tak for en god blog

 • Perfekt lige op til AT, hvor jeg har analyseret din blog – selvom det vidst til sidst var knap så meget analyse og mere bare en hyggelig overspringshandling 😉
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad du selv føler, du opnår ved at blogge? – udover at det er et frirum for dig.
  Føler du selv, at din blog har været en del af din identitetsdannelse – en del af den måde hvorpå du forstår dig selv?

  Håber du vil besvare mine spørgsmål – det ville være et hit til AT-eksamen 😉

 • Hej Acie 🙂

  Har ikke kommenteret før, men har læst med på din skønne blog i lang tid efterhånden!
  Så nu hvor du spørger – du bor i Stockholm og virker meget glad for det, hvilket jo er dejligt. Men jeg har bidt mærke i, at du et par gange har prikket til København især mht. attitude, og så bliver jeg nysgerrig efter, hvad det er for nogle tanker, du gør dig der? 😀 Jeg er vild med både Stockhom og København, så er vel egentlig bare nysgerrig efter din motivation for at flytte til Stockholm.

  Tak for en sjov og nede-på-jorden blog!

 • Ihh, du skriver jo så godt at man føler man kender dig. Selvom vi jo nok egentligt ikke ved helt så meget som vi tror.. 😛

  Men har et par spørgsmål omkring Looklab, hvis det er ok? 🙂

  Hvem ejer Looklab? Ejer I alle lige meget? Eller kun et par af jer? Eller måske en helt anden? 😉 Og hvilken slags virksomhed er det?
  Hvem kom op med ideen?

  PS: Har i dag haft draperet nederdel, pink cardigan og det leo/zebra stribede H&M tørklæde på. Hmm, læser jo slet ikke din blog for meget.. Haha..

 • Jeg tænker over hvor mange gange om ugen du træner, og hvordan du dog kan få tid/overskud til det når du har sådan en travl hverdag? 🙂

 • Jeg synes, at det hører med i beskrivelsen af dig, at du er et meget modigt menneske, både stylewise, men også hvad angår livet. Du tør tage chancer på begge fronter, og det beundrer jeg dig virkelig for. Kram

 • Du bor pt. i Sverige og er ved at være færdigt med dit speciale. Hvad er dine planer for fremtiden? Bliver du i Stockholm eller vender du tilbage til Danmark? Hvad med job, har du et drømmejob og hvad er udsigterne? 🙂

 • Hvad skal din bog handle om og hvor langt i processen er du?

  Hvad handler specialet om (hvad er argumentet?)

  Og hvad vil du være når du bliver stor? 🙂

 • Åh, det er svært! For du er jo faktisk ret åben, men samtidig meget lukket – hvis det gir’ mening?
  Men jeg prøver, og håber spørgsmålene ikke er alt for mystiske(:

  Du nævnte tidligere, at du er iværksætter, hvilket jo er vildt sejt taget din alder i betragtning. Så har du nogle råd/tips til andre, der også går med en iværksætter drøm i maven?:)

  Hvad er det bedste du har været ude for i din tid som blogger, og hvad har været det værste?

  Hvordan tror du blog-mediet i Danmark vil udvikle sig de kommende år, og tror du nogensinde vi, kommer til at være lige så langt fremme, som i Sverige?(Skal forstås på den måde, at blog-mediet i Sverige jo er meget mere anerkendt, og bloggere bliver behandlet som celebs).

  Tjoo… Det var vidst det 🙂

  /Simone
  http://www.fashionmanifest.dk

 • Jeg er vildt imponeret over jeres manglende nysgerrighed:) Jeg er jo, tydeligvis, en åben bog i forvejen, så interessen for den helt store spørgerunde er jo helt væk, haha..

 • Bum bum… kunne godt tænke mig at vide hvad du laver af ting på en almindelig uge. Så ja beskriv en helt almindelig uge for dig.

 • Okay, måske lidt mærkelige spørgsmål; men hvor langt løber du når du løber, og hvilke sko løber du i?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top