Du læser nu
På Mit Badeværelse

På Mit Badeværelse

På Mit Badeværelse

På Mit Badeværelse

Bor ham her. Fast. Urokkeligt fast. Og det har han gjort siden sommeren 2007, hvor vi første gang mødtes et sted mellem Gedser og Rostock. Indrømmet, det var ikke ligefrem en romantisk setting – i lyset fra kradse lystofrør og kvalm luft, tung af aldeles for mange sprøjt med et bredt sortiment af parfumer af varierende kvalitet. Tax-free. Alene ordet får min krop til at lægge an til begyndede hovedpine og let kvalme. Nej. Det lå absolut ikke i kortene, at det var dér jeg skulle finde kærligheden. Men så stod han dér. Og duftede af fersken – og var enormt ukompliceret og lige til. One-step, faktisk. Ingen omstændige processer eller rutiner – bare simpel, yet effektiv. Og det passer jo sådan én som mig helt forrygende – for det der med tålmodighed har aldrig været min thing. Så ja. Han var en keeper – og jeg skifter ham nok aldrig ud for alvor. Parret med en vatrondel er han helt i sit es – ikke noget vandpjaskeri i sene nattetimer. Clarins Water Comfort One-Step Cleanser, hedder han. Og han fåes i to udgaver – ham her er til ‘normal or dry skin’. Og fik jeg nævnt, at han dufter af fersken?! Mhmmm…

I can’t live without this little fella’. Clarins Water Comfort One-Step cleanser – a true gift to the impatient ones.. Like myself.

 Kommentarer (11)
  • Bare rolig, Acie ser alt;) Altså, jeg er ikke rigtigt så organiseret af jeg har en fast dag+natcreme. Jeg har lige købt den her creme: https://acie.looklab.dk/dullegrej/nyt-i-beautyboksen/ – men har kun brugt den i lidt over en uge, så kan ikke sige så meget om den endnu, andet end at jeg pt har totalt menstruations-hud, hvilket er pænt træls.. Har lovet at vende tilbage med rigtige anmeldelser, når jeg har et lidt bedre feel for produkterne:)

  • Jeg er godt nok lidt sent ude til at spørge her, men jeg gør forsøget 🙂
    Hvilke dag og nat cremer bruger du så? Hvis det er noget du har lyst til at dele 🙂

  • Åhr kender det så godt. Om aftenen gider jeg ofte ikke vandpjaskeri, så har ofte tænkt på at anskaffe mig den du viser. Hidtil har jeg dog bare brugt vat og vand – det er også udemærket 🙂

  • Kunne da være man skulle prøve at investere i sådan en fætter (; Men er egentlig lidt interesseret i at vide om den bare renser eller om du også har problemer med uren hud, og om det også fjerner det? (-:

  • Sophie: Jeg bruger ham bare på en tør vatrondel – det er lidt som en slags skintonic der renser, så den er ikke rigtigt velegnet til at bruge i badet. Og den fjerner hvad den skal for mig – det er ikke hverdag jeg overhovedet går med makeup, men når jeg gør er det typisk en farvet dagcreme/MACs studio line foundation i vintermånederne eller en mineralpudder i sommermånederne… til at fjerne øjen make-up (jeg bruger vandfast mascara) bruger jeg Chanels make-up fjerner, så det er altså kun til selve ansigtet, at jeg bruger denne 🙂

  • Den ser rigtig god ud, Acie. Jeg har kigget lidt rundt på nettet for at se, hvad den kan. Hvordan bruger du den? Bare på en tør vatrondel, i badet eller hvordan?

    Der står, at den fjerner en let makeup, men hvad vil det sige i praksis for dig?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top