Du læser nu
Photo Diary – 28.03.11

Photo Diary – 28.03.11

Photo Diary - 28.03.11

Speciale speciale speciale… Er I blevet trætte af at høre om det endnu!? Ja?! Ha! Jeg kan love jer for, at I på ingen måde kan være ligeså trætte af det som mig… Meh… Formiddagen gik med pendle mellem “analyzing abnormal returns” og mit excel-ark… Fun.

Photo Diary - 28.03.11

“Sidder ved vandet og spiser Ceasar Salat:) ” – ja, det’ fint Lotte.. Tak for den. I Stockholm sner det og jeg bruger min tid på at stirre så hårdt på computer-skærmen, at jeg næsten får kvalme. Adr. Iøvrigt kunne jeg forestille mig, at I sikkert er mange, der tror at Lotte og jeg må snakke enormt meget blogging. Veninder og bloggere. We don’t. Næsten aldrig. Kun når vi absolut skal (og selv da, kan det være svært).. Næ.. Sammen er vi ikke bloggere – der er vi bare veninder. Der snakker om alt det man nu lige snakker med veninder om 🙂

Photo Diary - 28.03.11

Dagens outfit fra en lidt alternativ vinkel – my apologies… Men det var nu heller ikke så pokkers interessant – wedges, jeans, striber og min parka.. det har, som nævnt, været snevejr i Stockholm idag, og vejret indbød altså ikke til de helt store eskapader på outfit-fronten.

Photo Diary - 28.03.11

Eftermiddagen er blevet brugt på Waynes Coffee på S:t Eriksplan, hvor jeg skulle mødes med en journalist…. hvad jeg nu har flottet mig med at sidde og sludre om skal jeg nok afsløre, når interviewet bliver udgivet om et par måneder:)

Photo Diary - 28.03.11

Til mit held sad Katrine (journalisten! 🙂 ) fast i metroen og jeg fordrev derfor tiden med kladdkaka og latte indtil hun dukkede op.. Haps haps haps…

Photo Diary - 28.03.11

… og det var heldigt, at jeg nåede at få fyldt depoterne op – for vi endte med at komme til at sidde og pludre i flere timer.. Så jeg er først lige kommet hjem – lidt træt i hovedet efter en lang dag. Og også lidt i kroppen. Så elevatoren sejrede over min rygrad (/dødsangst)… jeg bor på 5. sal i en gammel fin bygning – elevatoren en relativt scary oplevelse og absolut ikke for sarte sjæle. Men jeg chansede idag og overlevede – phew!

 Kommentarer (20)
 • Ha ha så så man lige sig selv nävnt på en modeblog. One small step for mankind, but one giant leap for Katrine 🙂 🙂 Näste gang vil jeg også have kage..

 • Du bruger Whatsapp! Det er ret så smart synes jeg 🙂
  Men hvordan får du beskederne til at “poppe” op på din skærm ligesom almindelige beskeder? For det gør de ikke på min (og jeg er lidt en nød til alt, hvad der har med teknik at gøre!)

  Btw. din blog er ret god – eller den er jo genialt god 😀

 • Puuha… der blev jeg lige mindet om, hvor lidt matematisk min hjerne er indrettet. Brød tilnærmelsesvis ud i noget koldsved ved synet af din opslåede bog 😉
  Hatten af for at kunne få mening ud af de parenteser og klammer! 😀

 • Synes nu altså det ser ud som om du hygger dig meget godt med kage og kaffe alligevel. Prøv at sidde med en øv bøv-opgave som skal afleveres i morgen, og så har jeg endda fødselsdag. Der burde være en lov som gjorde at man ikke skal aflevere opgave dagen after sin fødselsdag. Det ville jeg indføre hvis jeg blev statsminister!

  https://www.antiblog-supercarla.blogspot.com

 • Eeeeej – hvor er der ikke nogen af jer, der lige har sagt at jeg har kaget rundt med datoen. Det er da overhovedet ikke d. 28. marts idag!! Tsk tsk… Det ku’ I da godt li’ ha gjort!! 😉 😉

  Statistikeren: Ah, yes – den søde diktomi i at være blond modeblogger og udstyret med hjerne. Jeg nyder livets facetter til fulde;) Du får lige et copy-paste; “I have a B.Sc. in International Business from CBS with a minor in finance from University of North Carolina, and I’m currently finishing my M.Sc. in Business & Economics (specialized in strategic management) from the Stockholm Schools of Economics. I did a part of my master’s at the UCLA Anderson full-time MBA program, focusing mostly on project management, operations, marketing strategy, business psychology & leadership”…. Og lige nu skriver jeg så speciale om abnormal stock returns from CEO-turnover i nordiske virksomheder… Altså, som fx for at forklare hvorfor aktieprisen steg helt enormt, da Stine Bosse forlod Tryg 🙂

 • Uuhh… Det er bestemt ikke hver dag man ser et billede på en modeblog hvor der står: The OLS estimator… Min respekt for dig er lige blevet fornyet 🙂

  Men nu er min nysgerrighed også blevet vakt. Hvilket studie læser du?

  Tak for en inspirerende blog.

  Mange hilsner Statistikeren

 • Og nårh ja – kagen fra den forkerte ende.. Det’ bare fordi den ende jo er kedeligst; og tænk hvor kedeligt det ville være at spise den EFTER man havde spist den bløde og fedtede del. Nææ.. Det går ikke 😉

 • Hehehe – I er allesammen vilde med kagen! I er sådan nogle kagedyr altså! Hyggefrans’er! Ligesom mig:) Ku’ da være man skulle bage en kladdkaka imorgen!

 • Sorry Cuppers! Men det betyder jo bare, at du er i mine tanker 2700 kilometer til trods 🙂

  Og så få da din popo herned – jeg har hørt, at excel, speciale og dets lige er meget sjovere, hvis man sidder og ser ud over Middelhavet!

 • Nice, især kagen. Statistikken lokker heller ikke 😛 Jeg var også heldig i dag og fik flere stykker lagkage. Det er vist ved at være en dårlig vane på specialekontoret ahem… Og forresten – nu vi er ved det der med elevatorer ikk – så sad jeg fast i en her forleden. Heldigvis kun et kvarter, men shit det var kedeligt. Dér er det godt at have en iphone 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top