Du læser nu
Perfect Grey Tee

Perfect Grey Tee

Perfect Grey Tee

Spottede den her hos Agtigt (der iøvrigt har en ret fin blog, og virker (?) til at have en ret cool stil – ville ønske hun smed bedre ‘Dagens’ op, selvom hun er langt mere rocket i sit look end mig 🙂 ) – den er fra Envii og købt for 250kr hos Samsøe&Sasmsøe. Synes den ser helt perfekt ud, og som tidligere nævnt er en grå tee en uundværlig del af den perfekte basisgarderobe. Må se om jeg kan få mine små poter på én.

Cool grey basic tee – it’s from Envii and was a mere 250DKK.. Will need to get my hands on it somehow, but I don’t think the label is available in Sweden!?

 Kommentarer (8)
 • Agtigt: Ah, no worries. Regnede egentlig slet ikke emd at du ville se det her indlæg, for det er vist ret tydeligt, at jeg næppe er til nogen inspiration for sårn’ en “rock-chic” dame some dig:)

  Fashionislands: nu lægger du vist ord i munden på mig:) Jeg er fuldstændigt ligeglad med om folk har et spejlrefleks og kan sagtens følge dig i, at charmen lidt forsvinder, når blogging bliver så proffesionelt at dagens outfits ikke længere er et snap i farten, men et længere photo-shoot med planlagte locations etc.. Men derfor synes jeg stadig det ville være vildt fedt, at kunne se hele Stina’s outfit på ét billede, fremfor at forsøge at danne mig et indtryk ud fra 10 forskellige puslespilsbrikker… Outfits handler jo, netop, om balancen mellem helhed og detaljer – så det er vel meget naturligt at man gerne ser begge dele. Og iøvrigt er det jo kun et kompliment til Stina, at jeg mine øjne vil ha’ mer mer mer! Så små slag – galden må du gå andre steder med;)

 • Det irriterer mig lidt at blogge skal være så “professionelle” for at nogen gider læse dem.. og det mener jeg med din kommentar med at billeder skal være bedre.. Skal man virkelig have et spejlrefleks for at nogen gider se din blog?..øv siger jeg, for jeg elsker at blogge, men har altså ikke råd til et sådan kamera.

 • 1000 tak Acie 🙂

  Ja, jeg er godt klar det med billederne – det irriterer også mig 😉 Men det er lidt en grænse der skal overskrides, da jeg absolut IKKE er fotogen. Desuden har jeg ikke selvudløser på mit kamera, og min mand er ofte først hjemme, når lyset er væk. Det blir selvfølgelig bedre nu det er længere lyst… Og så synes jeg trods alt det er bedre end ingenting med detaljebilleder, så får man da en fornemmelse af looket.

  Men håber helt klart jeg finder en løsning på det snarest, så ‘Dagens’ bliver i en bedre kvalitet!

  Igen rigtig mange tak for de pæne ord 🙂

  /Stina

 • Du får sikkert en milliard spørgsmål om dette – meeeen hvilket programm bruger du til dine collager og billeder? 🙂
  Har prøvet at søge din blog igennem efter evt. indlæg på emnet .. but no luck

  //Julia

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top