Du læser nu
Lux // Budget – CAT EYE SUNNIES

Lux // Budget – CAT EYE SUNNIES

Lux // Budget - CAT EYE SUNNIES

Rayban ‘Cats 1000’ – ca. 850kr // Monki ‘Laura’ – 100kr

I var et par stykker der lagde mærke til, at jeg havde fået nye sunnies igår… Korrekt – nogen mente ikke, at jeg havde brug for flere solbriller, så indkøbet af mine sci-fi sunnies blev hurtigt annulleret.. Hmpf.. Muligvis fordi jeg allerede havde slået til på et par fra Monki og, in all fairness, var der vist noget med, at de måske ikke lige bidrog med så meget nyt til samlingen. Det gør disse derimod. Jeg har fablet længe om de der Rayban Cats – men de passede overhovedet ikke til mit ansigt. Som om modellen var lidt for lille!? I Monki fandt jeg derimod et glimrende alternativ – lidt mere oversize i stellet… Og væsentligt billigere. What’s not to love!?

Splurge or save!? I’ve been ranting about the Raybans forever, but they didn’t suit my face… Instead I opted for the Monki ones – at a really reasonable price.

https://acie.looklab.dk/cravings/sunnies/

 Kommentarer (14)
 • Ha ha ha…..!! Tillykke for faen……

  Ja, enten har vedkommende slet ikke rigtig fulgt med – eller også er medlemskabet til SATS givet ret dårligt ud;) hæ…eller….du er som min veninde, der absolut INGEN mave fik og efter fødsel blev spurgt af nabo: “Guuud, har I adopteret??!” 😉

  Forleden skrev en venlig sjæl til mig: Ihh, tillykke med din lille dreng, han er bare for nuser!….hmn…på et indlæg med overskriften Little Girl…..ja, øjnene er altså det første, man bliver blind på….

 • Hahahahahaha – det er helt cool. Jeg driller bare;) Og det er så fedt, når de gør det. Dyrk iøvrigt lige en mail jeg fik igår: “p.s. I øvrigt, så bliver jeg snart citeret for at have sagt, at jeg kneb en tåre, da jeg så, at du havde født (da jeg så babybilledet på twitter). Det er ret pinligt. Og føles meget stalker agtigt. Til mit forsvar skal det sige, at jeg var/er syg og på piller *host*, Jeg måtte jo desværre give journalisten ret i, at det var et fedt citat, omend det føles virkelig stalker-agtigt og pinligt. Jeg skyder skylden på pillerne. Ahm.”…… Nogen der sagde mix-up!? Citatet er allerede røget til pressen og jeg glæder mig til at bestille adskille eksemplarer af interviewet og sende det til nær og fjern. Fnis. Seriøst det sjoveste, jeg har været ude for thus far. “Nej – det var ikke bare Californien, der satte sig på min mave.. Tadaaa – et styks surprise baby!”. Fnis.

 • Lika: det kan jo også være lige meget, hvis ikke de klæder én. Som fx er tilfældet for mig og de nok så cool runde modeller.

  Ditte: hm.. jeg kan meget godt lide at Raybans’ne er lidt kraftigere i stellet.. but you can’t have it all:)

  Gitte: go go go!

  Guldlog: ammehjerne;) Det står i indlægget – og der er endda link til indlæg med link til webshop und alles. tsk tsk. 800-900kr! 🙂

  Louise: ah – jeg synes som skrevet stadig at Raybans’ne er coolest, så vær du kun glad, for at de passede til dit ansigt:)

 • Uh, de er også fine. Tror selv jeg skal have hamstret mig sådan et par. Og jeg synes desuden at modellen fra Monki er meget federe! WIN! 🙂

 • De er fede, men er ret sikker på at de ikke ville klæde mig. Jeg tror jeg holder mig til mine Tom Ford, de er ret klassiske men sådan kan jeg lide det.

 • Tillykke med de nye sunnies:-)
  Håber solen skinder hos dig, for her er det godt nok gråt i gråt.

  Jeg ville nu stadig købe Rayban’s, men jeg er også Rayban fan!
  Findes Cats ikke i flere størrelser ligesom Wayfarer? Jeg ved det ikke, men det kunne jeg godt forestille mig, vi er jo ikke ens allesammen 🙂
  /Camilla

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top