Du læser nu
Tanker på skrift

Tanker på skrift

I starten af ugen linkede jeg til Emma’s interview, og de af jer, der trykkede på linket, kan trygt klikke videre allerede nu 🙂 Men jeg konstaterede efterfølgende, at flere af de spørgsmål i stillede i min lille spørgerunde, var ting som jeg netop havde funderet lidt over i interviewet… Så nu får I det også her 🙂

…. bunden er nået, selvoptagelsen total og mine tæer krummes hårdt.. over mig selv… men der var masser af kærlighed og glæde at dele ud af igår, så hele verden fik lidt.. og nu også jer – fordi I altid sidder klar med kloge kommentarer og det brede feedback-spektrum.. jow jow – det fortjener stort tak!

I denne uge er Acie ugens blogger-babe. Acie er en af de bloggere der inspirerer mig mest – netop fordi hun formår at være sig selv på sin blog. Hun er helt nede på jorden, man føler jo nærmest man kender hende. Acie er altid frisk på nye tendenser, se bare på de smukke pink bukser hun havde på den ene dag! Jeg beundrer Acie rigtig meget – det kan jeg vist ikke komme udenom.
Acie er blogger på Looklab som er en fælles platform for nogle af Danmarks største og dygtigste modebloggere.

Jeg har lavet et interview med Acie om hendes stil, blog og hobby der udviklede sig til en levevej:

Jeg startede med at blogge i sommeren 2008 ? det var efter en lang periode, hvor studierne havde fyldt rigtigt meget (… for meget) i mit liv og jeg trængte til en kreativ modvægt. Et frirum, hvor jeg kunne lade ordene flyde af sig selv ? og hvor dybe analyser, kritiske tanker og lange processer ikke hørte hjemme. Min blog var et sted, hvor der var en enorm hastighed fra tanke til ord ? på en sådan måde, at jeg næsten blev mine ord. Et ufiltreret outlet for tanker og betragtninger ? mest om mode, men også om en masse andet. Med tiden er jeg blevet bedre til at lade moden blive en mindre del af min blog, fordi det langt bedre reflekterer hvem jeg faktisk er. At jeg har ladet moden optage mindre plads, betyder dog ikke, at jeg ikke stadig er stor fortaler for ?stil?. Jeg ved godt, at jeg ikke altid er top-moderne, og at min stil alt oftere læner sig op af det klassiske. Hvis jeg skal beskrive den vil jeg sige, at keywords er klassisk med masser af skjorter og blazere, feminin med masser af lyse farver, underspillet luksus med pels og perleøreringe, afslappet med læderjakke og converse lidt chic?ness med høje hæle og occasional trend items. Det er ihvertfald målet 🙂

Da jeg startede min blog fandtes der dårligt andre danske modeblogs ? det er ikke helt rigtigt, men vi var meget få. Og fænomenet havde slet ikke samme omfang, som det har idag, og der var ingen ?succeshistorier? man kunne se op til. Der lå derfor slet ingen drømme eller ambitioner i bloggen ? den var, som nævnt bare et frirum. Og det har jeg forsøgt at holde fast i ? mine drømme og ambitioner ligger slet ikke min blog, og det tror jeg er meget sundt. Det er en sjov hobby og et godt studiejob ? men den er ikke blevet en del af min person eller identitet i en sådan grad, at det er her jeg ser min fremtid. Overhovedet.

Dog kan jeg jo ikke sige mig fri fra, at der selvfølgelig er sket en stor udvikling med min blog ? og at meget har ændret sig. Idag er min blog ikke ?bare? min blog, men også den hobby, der blev til et arbejde. Og det er jo et kæmpe privilegium at kunne leve af sin hobby ? men mon ikke dem, der samler på frimærker, broderer eller går til badminton som hobby, også gerne har et ?rigtigt arbejde? ved siden af? Sådan har jeg det ihvertfald! Den største forandring bloggen har haft for mig, har helt sikkert været, at jeg som 24årig kunne kalde mig iværksætter. Ung kvinde og virksomheds-ejer! Idag bruger jeg derfor også meget tid med at drive den virksomhed ? drømmen er at kunne skabe noget, der genererer værdi for læserne, for samarbejdspartnere, for investorerne og for ?samfundet? via fornuftige CSR-politikker og initiativer. Hvor værdierne er respekt, kreativitet og fornyelse. Det er helt klart en udfordring ? men rigtigt sjovt og noget som jeg lærer helt vildt meget af på en daglig basis. Og jeg synes egentlig også, at vi er ret godt på vej!

 Kommentarer (6)
 • Nej nej! ha ha… heeeelt misforstået… kan godt se at det kunne læses sådan:)

  Det er fordi JEG bliver nervøs for at blive gammel… når jeg ser generation “paradise hotel”… der skal passe mig til den tid :O
  Når jeg så læser hvor fornuftig og velovervejet og klog du er… ja så vil jeg da hellere passes af en som dig 🙂 Tror desværre bare der er flere som de andre?!?!?!

  Ok jeg mener vist bare: Go´Acie – du er sej!

 • Stine: ah, det var sødt skrevet:) Tak! Forsøger bare at tænke mig om altid… Gøre hvad der er mest fornuftigt for mig. Hvad mere kan man gøre? 🙂

  S: Og også dig! Tusind tak – det er jo sådanne kommentarer, der driver værket og lysten:) Og så tror jeg, at netop dét, at jeg ikke har gjort min blog til en del af min identitet, fastholder princippet om, at det stadig er noget jeg gør for sjov. Og at det altså kun er et job i den udstrækning, at det giver smør på brødet, men absolut ikke skal danne grundlaget for hele min eksistens. Og den dag man begynder at brokke sig er det vist tid til at stoppe:) Og jeg er heldigvis meget forskånet for sure kommentarer – jeg tror man får, hvad man indbyder til!

 • Fedt interview, og gode tanker !
  Det fede ved dig er at du er helt nede på jorden. Du har kæmpe succes, og er en fantastisk blogger som skriver noget jeg har lyst til at hjælpe. Og så er der ingen medynk. Du har en fritidshobby som kræver meget tid, man du brokker dig ikke. Synes desværre at nogle bloggere er begyndt at brokke sig hvor meget tid de bruger! Men ikke Acie, man møder altid en glad og frisk Acie når man klikker ind på din blog.
  FEDT!!! Fortsæt det gode arbejde og positive, du er helt sikkert end af mine no 1 bloggers!
  Havde bare brug for at komme ud med alt det positive, der er en sørgelig tendens til negative kommentarer ses oftere end de positive.
  /S

 • Jeg læste det allerede i mandags, men det kan jo trygt læses igen – du giver jo simpelthen sådan nogle gode svar. Det er dejligt at vide, at det er sådan en kompetent person bag din dejlige blog (:

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top