Du læser nu
Dust Bowl Dance

Dust Bowl Dance

Dust Bowl Dance

Dust Bowl Dance

Dust Bowl Dance

Dust Bowl Dance

Dust Bowl Dance

Dust Bowl Dance

Dust Bowl Dance

Dust Bowl Dance

Fredagssang. Og en drive down memory lane. Fra mig til jer. Det er med lidt vemod, at jeg spiller Mumford&Sons. Det gibber i maven og skuldrene synker sammen. De minder mig nemlig om LA. Om Jeepy. Og om at være langt væk og lykkelig. Om at drøne rundt og om mennesker jeg savner. Det er først for nyligt, at jeg har kunnet bære, at spille dem igen. Men nu får I den altså. Dust Bowl Dance. Som mest af alt minder mig om the Mojave og store eventyr.

LA Snaps and a tune that used to blast out of Jeepy’s speakers… I miss it.. A lot..

 Kommentarer (8)
 • Dejlige billeder 🙂 Det får mig til at glæde mig endnu mere til min roadtrip til sommer, når jeg har afsluttet studie her i New York – og det er virkelig også noget, der skal nydes. Lige pludselig er tiden slut.
  /Louise

 • Det er en FANTASTISK sang, den var soundtracket til min omgang af januar-hader-vinter-surmuleri. Elsker det stykke hvor han synger “To face what I’ve done and do my time” og trommerne derefter går amok..

 • Lovely 🙂 Acie, hvis man skal se noget af LA samt San F. og Las V. – hvor lang tid minimum skal man have til det vil du mene?

 • Dejlig sang… Og dejlige billeder… Skal selv på roadtrip til Californien til sommer – har prøvet det før, så kan sagtens forstå dit vemod. Gør som mig, og gør det igen – det er det eneste rigtige 🙂

  Tak for en skøn blog!

  KH Trine / http://www.blog-land.dk

 • Dejlig sang.. Og dejlige billeder… Skal selv på Roadtrip til sommer – i Cali.. Har været det før, så kan sagtens følge dit vemod – gør som mig, og gør det igen – det er det eneste rigtige! 🙂

  Tak for en skøn blog!

  KH Trine / http://www.blog-land.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top