Du læser nu
Snaps in Time

Snaps in Time

Snaps in Time

Onsdag kl 08.42 – solen står højt over Vasastan, da jeg begir’ mig til SATS ved S:t Eriksbron… Det er alt for længe siden jeg har været der sidst, og jeg forsøger på vejen at overtale min partner-in-crime til, at vi istedet skal tage en tur rundt om Kungsholmen i det gode vejr. Ingen succes.

Snaps in Time

Onsdag kl 12:45 – overlevede work-out, omend entusiasmen i SATS var til at overse… På vej ud af døren – next stop, speciale!

Snaps in Time

Onsdag kl 15:01 – dagens 3. kop kaffe… Jeg ryster af koffeinkick’et, men keder mig for meget til ikke at behøve, noget at sidde og sippe til. På skærmen har jeg en excel workbook med godt 200 sheets, og en T-test med en nydelig p-værdi..

Snaps in Time

Onsdag kl 16:11 – PAUSE! Og chokladbollar må der til… Vi drøner ned om hjørnet til favo-stedet og med hjem kommer en chokladboll med Daim&Digestive. Nom. Blev der sagt.

Snaps in Time

Onsdag kl 19:47 – Det blev en lang dag og jeg er helt slut i hovedet… Orker intet andet end at ligge på sofaen – til aftensmad fortærer jeg æblemos. Hurra. Dovent. Jeg skämms over mig selv, men vi har vel alle sådanne dage!?

Snaps in Time

Torsdag kl 09:42 – det er endnu en fin dag i Stockholm og jeg kickstarter dagen med en latte og min partner in crime, der glad konstaterer, at det næsten er varmt nok til ballerinaer.. Hun er helt sikkert optimistisk anlagt.

Snaps in Time

Torsdag kl 12:23 – Frokost! Endelig! Mødes med 5 venner på Babel Deli på Kungstensgatan! Jeg har hentet aktiepriser i et datasystem på skolen og frokosten kommer som et kærkomment afbræk til en ellers ret triviel aktivitet… Jeg spiser rejesalat (mhmm) med avokado og æg… Mhmm.. Deres pestodressing er oslagbar!

Snaps in Time

Torsdag kl 13:12 – dagens outfit foreviges på Sveavägen i solskinnet der er så skarpt, at jeg næsten har svært ved at kigge i kameraet…

Snaps in Time

Torsdag kl 15:02 – heldigivis har jeg mine nye cat-eye shades, og mens jeg sidder i skolens atrium og stener over (mere) data, fanger mit øje påskriften på den ene brillestang. “Steal the sunbeams with a smile”. Hvor fint:)

Snaps in Time

Torsdag kl 17:02 – på vej hjem tager jeg forbi Akademibokhandeln på Sergels Torg for at købe nye mapper… Jeg har en høj af fakturaer der skal arkiveres derhjemme og har nu investeret i fine nye stofbeklædte mapper – regnskab bliver nu lidt sjovere, når man kan gøre det på den fine måde, hva’!? Midt på T-Centralen går min Black Lily-taske i stykker.. Igen. Fedt nok. Jeg havde ellers lige fået den repareret hos en lædersmed, men nu er det den anden side hanken er gået løs i. Jeg giver op – tasken har jo åbenbart besluttet, at den ikke gider mig mere. Nogen der har en sort lædertaske med skulderstrop, som jeg kan låne!? Nej!? Pokkers…

Snaps in Time

Torsdag kl 18:02 – mine fødder er næsten ved at give op, da jeg endelig rammer hoveddøren.. av…. av av av… jeg forudser, at de vil begynde at knirke og knage, så snart jeg kommer ned i menneskehøjde igen… Åh.. Av.. Men det er fyraften. Og jeg er endelig hjemme.

 Kommentarer (12)
 • Matie: det er noteret! Og tak:) Hmm – ved ikke?! Jeg er født sådan – min bror er lige så brun altid.. Faktisk brunere. Bruger solfaktor hver evig eneste dag!

  Charlotte: åh – tusind tak!! 🙂

  Ida: tak!!

  Charlotte: nemmerlig! Sådan en har jeg nærmest på hver eneste dag, haha:)

  S: haha – er det ikke babymad!? Ved ikke om æblemos er ligeså low-calorie. Tror det ikke – snarere, tværtimod. Haha.. Var dog bare doven – og det smager jo så godt. Nom.

  Josefine: will do!!

  Manja: tusind tak, Miss Manja!! 🙂

  Marie: hehe.. det er så tåbeligt, når man lige kloger sig lidt på andres bekostning. Jeg går absolut ikke i solarie – det tør jeg slet ikke! Derimod bruger jeg solfaktor hver evig eneste dag. Også om vinteren, og også selvom jeg bor uhyggeligt tæt på polarcirkelen. Men sådan her ser jeg altså ud – født sådan. Beklager, hvis du synes min medfødte hudfarve er grim, men har selv lært at leve med den;) U can’t have it all!

  Caroline: tak!! 🙂 Jeg er jo også en jakkepige..

  Fashionislands: nu er jeg ingen computerexpert, men det burde være ret tydeligt at se, hvis det var fra PR. Så står det nok oftest på dansk, hvorimod spam oftest er på engelsk.

 • Hej! Lidt ud af kontekst, men jeg har jo min lille blog og jeg får engang imellem spam mails, hvor der i emnefeltet står et eller andet om blog. Men nu har jeg fået en mail, som jeg ikke er sikker på er spam eller ej, men jeg tør ikke åbne den, hvis nu det er. Hvordan skelner man imellem spam mails fra PR f.eks.?
  Siger 1000 tak, hvis du gider hjælpe:)

 • Jeg har elsket din blog siden jeg tilfældigt faldt over den for nogle år siden og trofast fulgt med. Indslag som dette er bare med til at gøre den endnu endnu bedre. Thumps up! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top