Du læser nu
Help – Tørre Poter

Help – Tørre Poter

Help - Tørre Poter

Help - Tørre Poter

Sarte sjæle rådes til at kigge væk – de kommende minutter vil indeholde, barske scener!! Okay.. Måske ikke… Men ihvertfald et par lidet kønne hænder, der bærer kraftigt præg af opvask og frostvejr. Av. mine små (tykke pølse-)hænder er nogle tørre krabater – især lige på knoerne på lange- og pegefingeren… Snøft.. Hulk.. Det er altså ikke rart overhovedet! Og de sprækker og gør ved… Ej… Så hjælp derude. Hjæææælp!! Vil I ikke anbefale mig den allerbedste håndcreme i kender?? Den må meget gerne lade være med at lugte alt for ‘grønt’, for det kan jeg altså ikke klare (I know, it’s an issue that’ll I’ll have to deal with… eventually)… Eller andre tips og tricks?? Så mine poter kan blive fine og bløde igen??

 

Ugh.. This is gross.. I know.. Sorry!! But my hands are falling off! I swear!! Soooo dry… any tips, tricks or remedies you’d like to share?! Feel free – much appreciated!

 Kommentarer (90)
 • Hørt Malene
  Kan bestemt også anbefale Shea Butter Hand Creme fra L’Occitane. Den fåes blandt andet i lufthavnen og skulle være billigere der.

 • LÆS MIN LÆS MIN !!!!
  Du kan gnide dine hænder i kaffegrums hvis du drikker kaffe, det er rigtig godt! Derudeover drik massser af vand, og tag den klassiske fede nivea på om natten, og en håndcreme fra Levevis fra Føtex på om dagen, den er faktisk ret god, og se er der ingen klamme parabener i!
  HÅBER DU LÆSER DEN, FOR DET HJÆLPER!! 😀

  Steenberg

 • Prøv Dr. Scheller – Lotus Blossom hand & nail lotion!
  – Den har i hvert fald reddet mine hænder flere gange 😉

 • Kan kun anbefale Derma Eco Håndcreme, den er uden parfume og andet snask, og mener at den koster 50kr i Matas.

 • Mine hænder er også et kapitel for sig, og hele vinteren har jeg døjet med sår på knoer fordi de simpelthen bliver så tørre! Det er ulideligt.
  Jeg plejer at splatte en kæmpe håndfuld Helosan/kopattesalve ud i hænderne, smøre dem ind så de er dejligt ulækre og så ellers på med nogle bomuldshandsker (20 kr i matas) natten over. Man føler sig som en dør når man ligger og sover med handsker på, men det er det eneste der har hjulpet mig.

 • Hehe – det er da også helt vildt, at I er 78 der har svaret… Jeg ved ikke helt om det var en god idé, at spørge – for jeg har jo ca. fået 50 forskellige råd nu, og jeg er helt rundforvirret, haha:)

 • Har ikke lige læst de 78 kommentarer, og ved derfor ikke om den allerede står der…
  Helo creme – kan købes på apoteket, og lugter ikke af noget som helst;) Den koster omkring 70 kr, og er fantastisk!!

 • Din stakkel, jeg er også selv hårdt ramt, især når vejret er så skiftende. Cosborg Finger Care, har hjulpet mig, det fås i de fleste “beauty shops” og samtlige Matas’er! 😉

 • Jeg har to håndcremer fra body shop. Den ene er den, som andre har anbefalet – Hemp Hand Protector. Jeg fik denne i gave, men altså … Den er uden tvivl virkelig effektiv, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at bruge den; den lugter alt for “grønt” til mig. Jeg synes, den lugter en smule af jord? Og ellers bare af planter/hamp. 🙂 Det er rigtig ærgerligt, men hvis jeg bruger den inden jeg går i seng, ligger jeg bare og tænker på den lugt, og det er ikke til at holde ud. Ville bare lige skrive det, fordi du selv spurgte omkring lugten ..
  Dog har jeg som skrevet også en anden fra body shop – den hedder Vitamin E Hand & Nail treament, og det er virkelig en vinder i mine øjne. Den dufter dejligt – af creme? 😀 Og så er den lyserød. What’s not to love?

 • Hey U
  Easy beazy: oliven olie natten over..and done!Jeg skrubber også mine hænder med kaffegrums nogle gange og fugter med en en fed creme:niveas klassiske blå er også meget fed, lugter dog lidt af…du ved..hmm specielt.. 🙂
  Ciao

 • Ang. Manjas kommentar om “mini detox” og Mineralske olier så vudér selv bla. her :

  https://www.pudderdaaserne.dk/2011/03/22/fup-eller-fakta-mineralsk-olie-skadeligt-kemikalie-eller-god-hudpleje/

  Er selv helt klart til øko, men at huden laver en “Mini detox” og ” din hud lærer at producere fugt igen” come on… aj men ro på ikk.
  Brug det der virker for dig, du kommer ikke til at ligne en rosin fordi du ikke har lært din hud at stave til øko 😉
  Men tænk gerne på miljøet når du shopper skønhed 🙂

 • Ved godt det lyder sådan lidt – men når jeg har så tørre hænder bruger jeg en fodcreme (bare fra matas) til min hænder når jeg går i seng, det hjælper virkelig meget. Jeg ville også undgå 8 hour og Clarins. Håber du kan bruge nogle af rådende :0) rigtig god søndag!

 • Jeg ville klart anbefale Cucumber Heel Therapy fra CND. Det e ren hælecreme der er specielt udviklet til tørre og sprukne hæle. Den regenererer huden med allatoin og urea.. Når du så har brug den intensivt og føler du er back on rack, så skal du tage din negleolie (med rene essentielle olier selvf, ) og smøre et par dråber olie på hænderne inden du pakker den ind i en af de ovennøvnte håndcremer fx. Så får du en dybere virkning med olier og ingredienser der rent faktisk er aktive.

  For lige at mane noget til jorden, så brug ALDRIG 8 hour! Den er stopprpoppet med mineralske olier! (Mineral Oil ell. Petrolatum) (Mener jeg også at locobase er ) Mineralske olier nedsætter din huds egen evne til at producere fugt i huden. Så den ligger jovist en hinde på huden og man føler at det virker, men til sidst bliver din hud afhængig af de mineralske olier i stedet for den reelle fugt. Så hvis du bruger en creme med mineralske olier og du skifter over til en ren creme, vil din hud lave en mini detox og al den tørre hud vil forsvinde, tøv ej! Din hud lærer at producere fugt igen.. Det er bare det med tålmodigheden. (Mineralske olier er fx udvundet af gamle benzinrester… Så lidt at tænke over, og husk altid at se ingredienslisten)
  Det betaler sig at give list ekstra for en håndcreme..

  😉
  Good luck! Ellers må jeg fixe dig med en ansigtsbehandling til hænderne 🙂

 • Camferine virker perfekt.. men det har en ret skarp lugt af eucalyptus, hvis det er det du mener med “grønt” 🙂

 • Jeg er også på Anjo Urtecreme, som er blevet nævnt et par gange.

  Den dufter ikke af urter. Det er en meget fed creme, men den trænger ind med det samme og føles ikke fedtet ligesom jeg synes f.eks. Helosan og Matas’ håndcreme gør. Derudover svier den heller ikke hvis huden er så tør, at den er sprukket nogle steder. Den giver også hænderne en pæn ensartet farve (mine bliver tit meget rødlige, når de er tørre). Min far bruger den også, og han har EKSTREMT tørre hænder og hader cremer, der føles fedtede. 😉

  En anden ting er, at den tørre skallende hud du har på knoerne og også nederst mellem fingrene bare er død hud, der forhindrer cremen i at trænge ordentligt ned til den hud, du rent faktisk kan gøre noget ved. Skrub hænderne grundigt med olivenolie og kaffegrums (og bare skyl af med vand efterfølgende, olien skal ikke vaskes af med sæbe bagefter) i stedet for bare at begynde at putte creme ovenpå tykke lag af døde celler! 🙂

 • Nu ved jeg ikke om du kan komme i en Matas på et tidspunkt, nu du bor i Sverige, men jeg har brugt deres Anjo Urte Creme (https://www.matas.dk/hudpleje/haender+foedder/haandpleje/anjo+urtecreme.aspx?categoryid=250&productid=3633) siden jeg var 16 (og nu er jeg 25). Og har altså hele min barndom døjet med eksem på hænderne. Med den er eksemen næsten gået væk, så mine hænder ser nogenlunde normale ud, så I mean… Det er da noget! Folk siger dog at duften minder om deres mormor, så måske er det sådan en gamle damer bruger?! I don’t care. Den virker jo 🙂

 • Jeg må tilslutte mig Lene og sige FAJACO!!

  Billig og utrolig effektiv! Den er også gået i “arv” i min familie og virker perfekt på “opvaske-tøre” hænder. Den har ingen fancy indpakning eller et moderigtig navn, men tro mig – den gør hvad den skal…. (og hvis du skulle være den første, jeg har hørt om, hvor den ikke virker, har du ikke spildt mere end 25 kroner 😉 )

  MVH
  Pernille

 • Acie! Jeg prøvede Body Shops hemp håndcreme fætter fordi den blev anbefalet på Kias blog. Den virkede ikke for mig, den lagde sig som en hinde udenpå huden og trængte ikke ind de steder hvor huden var revnet og blevet hård på mine hænder- ja, lækkert var det ikke. Og den dufter grønt!
  Så jeg er på jagt igen, som du. Med tørre hænder, suk.
  Mvh Dot.

 • Fajaco – koster 20-25 på Apoteket/Matas.
  Min mormor havde den altid på natbordet, og det er så en af de afhængigheder jeg har arvet efter hende;-) Det er en glycerincreme, den dufter ikke af noget særligt(nok bare “ren” hvis man kan sige det sådan?),tørrer hurtigt ind og gør det den skal – for mig både på hænder og fødder. Og jeg har ellers utrolig tørrer hænder altid.

 • Hej Acie.

  Jeg vil anbefale Decubal Intensive Creme, den hjælper virkelig på tøre, tøre hud (jeg taler af erfaring).

  Cille

 • Jeg er også stor fan af Hemp Hand Protector fra Body Shop. Den lugter en smule spøjst, men effekten overskygger virkelig lugten! Jeg brugte den hele vinteren, en gang om dagen og kom mine ellers vinterprægede hænder til livs.

 • Hej Acie
  Jeg kan som et par andre har nævnt kun anbefale Beauté Pasifiques “Extra Dry skin fix” den er fantastisk til alt hvad der hedder tør hud, hvor det så end er. Ellers er deres håndcreme også rigtig god, bruger den dog mest om sommeren når mine hænder ikke er så tøre 🙂

 • Nu er I et par stykker, der har anbefalet den fra Body Shop?! Men jeg tænker bare, den hedder “Hemp Hand Protector” – stinker den så ikke af hamp!? Det kan frk sart her jo slet ikke klare!? 😉

 • Jeg kender alt til dit problem – står også selv i samme situation og det er ulideligt..
  Jeg bruge, som andre også har nævnt, Body shop’s “Hemp hand protector” – Super, super god og kan klart anbefales. 🙂

 • ELisabeth arden 8 hour er den bedste håndcreme ever- use it and it will work at the same time!! 🙂

 • Prøv evt at smørre dine hænder ind i en fed håndcreme inden du går i seng, og tag derefter vinylhandsker (uden pudder/pulver(?)) på og sov med handskerne på. Ubehageligt I know:) men dagen efter vil dine hænder seriøst være mindst ligeså bløde som en babys numse! 😉

 • Uhh det ser ud til at gøre ondt. Døjer selv rigtig meget med tørre hænder også især på knorerne. Jeg er holdt op med at vaske hænder i vand og sæbe så tit mere. I stedet har jeg købt en desinficerende gel. Derudover bruger jeg en kamfer creme fra Mentholatum, den er stærk i lugten, men virkelig god mod (mine) tørre hænder.

  Mvh. Michelle-Marie
  https://miss-michellemarie.blogspot.com/

 • Nu har jeg ikke læst alle 46 kommentarer, så jeg ved ikke, om den allerede har været på banen, men L’Occitanes håndcreme med sheasmør er supergod. Mine hænder er endnu værre end dine (de bløder, stik den ;)) og der er den altså genial. Og så dufter den skønt – og ikke spor grønt (men heller ikke af parfume, den dufter bare godt af creme!). Din Looklaab buddy Sara anbefaler den i øvrigt også: https://youblush.looklab.dk/uncategorized/soft-hands/

 • Orker ikke at læse alle kommentarerne igennem, så ved ikke om det er skrevet før 🙂
  Men du får lige lidt “expert advise” her. Elisabeth Ardens Eight Hour creme på de små poter, inden du går i seng. Et TYKT lag, og hvis du synes, en lille fiks bomuldshandske ( fåes på apoteket) udenpå, og så lad det trække natten over. Så er de som ny imorgen. Ellers er det Decubal Recovery der virker. OG sidst, men bestemt ikke mindst, TAG VANTER/LUFFER/HANDSKER på i kulden. Det er GIFT for tørre hænder at blive udsat for kulde. Når du vasker hænder, så brug en sulfat-fri sæbe, da det er et af de mest udtørrende ingredienser i shampoo, håndsæbe, kropssæbe osv.
  har arbejdet som frisør i over 20 år nu, så jeg ved hvad jeg taler om 😉

  Altså EA Eight Hour, Decubal og vanter 🙂 Meget simpelt, men djævelsk effektivt!

  PS : Jeg er STADIG meget glad for mine ZARA-stilletter :-)Jeg lånte billeder af dig, og jeg er MEGET taknemmelig. 😉

 • Halløj Acie 🙂

  Jeg har ikke lige kunne overskue, at læse alle 46 indlæg igennem, så jeg ved ikke om rådet allerede er givet videre.
  Cremen hedder Elicina, og er faktisk udviklet til folk med brændsår(den har også hjulpet mig rigtig meget efter branden). Det har dog vidst sig, at den er lidt af en mirakel-creme, der kan klare alt fra brændsår til forkølelsessår og tørre hænder! Hemmeligheden er… Wait for it…. Den er lavet af 80% snegle slim. Det skal man ikke lige tænke over når man propper den på! Den er lugtfri og uden alt muligt pis – kun slim 😀

  Held og lykke med hænderne!

  Knus Simone
  https://www.fashionmanifest.dk

 • Lige et sidespring, men du har altså virkelig flotte negle!
  Altså formen og det hele. 😀
  Bare sådan lige hvis du nu ikke vidste det. 😉

  – Hanne

 • Jeg havde akkurat det samme problem indtil for en måned siden.. ru og tørre hænder med hård(!) hud.. lige indtil jeg var hjemme hos en veninde.. hun viste mig denne creme.. den er lyseblå og hedder atrix og er fra noget så fancy som.. wait for it.. netto! Den koster kun 30 kr men altså den virker!! Efter 2 dage var mine hænder helt bløde og almindelige igen..

 • Et til forslag bare for at gøre det endnu mere svært: ACO’s special care skyddande handsalva – fås på alle apoteker i Sverige 😀 Jeg kan ikke huske, hvad den koster, men den er god og uden hverken parabener eller parfume. Den er lidt klistret, men den fjerner mine tørre pletter rigtig hurtigt.

 • Matas har en linie der hedder “medicare” hvor der findes cremerne Mild hudsalve og Panthenol creme, de er uden duft og gift:)
  … og trænger begge hurtigt ind i huden.
  Der er vist lidt flere “virksomme” ingridienser (B-vitamin vist nok?) i Panthenol cremen og er derfor lidt dyrere (men stadig billig 75,- for 100 ml. )
  Mild hudsalve er også rigtig god og billig (45,- for 200 ml.)
  Begge cremer er meget brugte når tatoveringer skal hele op, hvilket jo også er en form for tør hud/sår, der skal hele og blive normal hud igen.

 • Vil helt klart anbefale Origins håndcreme. Den gør dine hænder rigtig bløde og har en frisk citrus duft som ikke er for overvældende. Har selv brugt den meget denne vinter da mine hænder har været ekstremt tørre ligesom dine på billedet. Bor i Boston og luften er ekstremt tør her om vinteren, og får hele min krop til at krakelere. Men den hjalp mig meget 🙂 Kiehls laver også rigtig mange gode cremer især til meget tørre ben som mine denne vinter.

  Kanon blog BTW, følger med hver dag!

 • Kan ik’ lige overskue at læse alle svarene igennem, så måske denne har været oppe og vende. Men mit bedste råd er at anskaffe sig sådan nogle hvide stofhandsker hos Matas. Inden man hopper i seng, så BADER man hænderne i en lækker, fed creme uden alcohol og andre skrappe sager. Snupper handskerne på og sover med dem på. På ingen måde et sexet tip, men det virker, and that’s what counts! Held og lykke med det!

 • Tusind tak for alle jeres svar! Puh – det virker smo om der er mange gode muligheder derude. Det svære bliver jo næsten, at finde den, der er rigtig til mig… 🙂

 • Enig med Gry.
  Jeg bruger også Matas’ Glycerin håndcreme. Den virker!

  Ellers er kopattesalve også altid en god løsning 🙂

  Husk at smøre dine hænder, når de er lidt fugtige (lige efter håndvask), så virker håndcremen bedre.

 • Et andet tip mod de tørre hænder, udover en god håndcreme selvfølgelig, er at, når du vasker hænder, så undgå at vaske dem i for varmt vand. Hellere for koldt end for varmt- det varme vand er også med til at udtørre…

 • Når du kommer til Danmark, så køb Camferine til 15 kroner i en Coop-butik. (10 kroner på tildbud). Dufter kraftigt, men dejligt af kamfer – mentolduft.

  Hilsen fra et par hænder, der har prøvet det meste (Eight Hour, Neutrogena, Matas Glycerin, Vaseline Intensive Care, Helosan)

  Også gode: Helosan og Matas Glycerin

 • Undrer mig over, at ingen har nævnt Weledas håndcreme med granatæble. Den virker som den skal. Det gør Helosan nu også, men jeg synes ret hurtigt den kan komme til at lugte harskt. Næsten lige så god (men ikke helt lige så god som Weleda) er “Yes to carrots” Moisturizing Hand Cream.

 • Hej Acie,
  jeg har præcis samme problem om vinteren. Den suverænt bedste løsning findes i form af Clarins Crème Jeunesse des Mains. Knus

 • Jeg er glad for clarins håndcreme og ole henriksens.
  Men ellers ku du prøve at varme lidt olivenolie ( som i lunkent varmt) og så “dyppe” hænderne i det, det tager ihvertfald mine tørre hænder, omend det er lidt fedtet. Evt hvis du har tid, så smid et par engangshandsker ud over dine hænder mens der er stadig er olie på, så får man lige dobbelt op effekt af al fugten

 • Elizabeth Ardens Hand treatment er genial! Min søster har latterligt tørre hænder om vinteren og den har virkelig gjort underværker for hende! Jeg selv arbejder i tøjbutik, og mine hænder er ofte tørre efter job, og så får de en omgang med EA og den ER virkelig god! Jeg bruger den for det meste kun om natten, som en slags fugt-“maske” på hænderne 🙂 Den dufter dog en smule kraftigt, men det kan jeg sagtens leve med, når den er så effektiv!

 • Til så tørre hænder gør en almindelig håndcreme ikke tricket efter min erfaring. Jeg ved ikke om det fås i Sverige, men ellers fås Logobase eller Decubal på Apoteket og i Matas. De er dog begge to meget fedtede.

 • Prøv med den blå Helosan, bedre kendt som “kopatte-salve” – den kan redde både sprækkede hænder og altså kopatter. Den er ret fed i det, antiseptisk og dufter heller ikke rigtig af noget.

 • Jeg ved ikke om nogle har skrevet det, for orker simpelthen ikke at læse dem alle igennem, men min kære søster lider ofte om vinteren af mega tørre og revnede hænder og det bedste middel er simpelthen at smøre fingrene ind i smør og lade det sidde i en rum tid! Jeg ved det lyder ulækkert og meget grænseoverskridende, men det virker.. Hænderne kan nemlig suge ALT den fugt og fedt til sig som de mangler! Prøv det, Acie 🙂

 • Den orange fra weleda med havtorn (https://www.weleda.dk/hudpleje/kropspleje/haand-og-fod/sandtorn-handcreme/) er super god. Gør hvad den skal og trænger meget hurtigt ind – fordel når man sidder ved computeren hele dagen, at man ikke behøver vente 5 min. på at fingrene ikke længere er fedtede.

  Alternativt har jeg set at en del rundt i “blog-land” har fået tilsendt Osmo Berber Oil fra Schwarzkopf og tænker at du måske også har fundet en i postkassen.. jeg bruger den selv og når jeg har puttet den i håret smører jeg hænderne ind i de rester der sidder tilbage, frem for at skylle det af og det virker altså også rigtig godt (noget med en gammel indianer opskrift – og det VED man jo virker 🙂 )

  god weekend.

 • Vaseline har lavet en, som koster omkring en tyver i fakta.. Jeg har altid døjet med tørhed der fører til sprækkede hænder med sår overalt. Men mine hænder er dejligt bløde med den Vaseline ting der, og jeg behøver kun smøre sjældent…

 • Jeg har også en tendens til meget tørre hænder og jeg skifter meget imellem forskellige håndcremer.
  Når mine hænder har det allerværst er det bedst med en fed creme som fx. en håndcreme fra Dr. Scheller (dog har den en tendens til at give hænderne lidt shine effekt) eller Hemp Hand Protecter fra The Body Shop.
  – Lige nu er min favorit Rêve de Miel fra Nuxe. Den er ikke nær så fed i konsistensen som de andre, men er rigtig god til at reparere huden, og gøre den silkeblød.

 • Du smører de hårdest ramte steder ind i med en lipbalm. Jeg bruger Body Shops Lip Butter (Dem som kan duftes fra lang afstand.) Eller Elisabeth Ardens 8 hour cream. Og så Vaselines håndcreme i de lyserøde tuber, overalt på hænderne. Smør et krafttigt lag på hænderne og tag´ strikvandter på inden du går i seng, og sov med dem om natten. De bliver bløde og gennemfugtede. 🙂

 • Tilføjelse: Udover at den ikke dufter af parfume, så har den ingen urteduft heller, dvs uden duft overhovedet. Det sætter jeg pris på, men det er selvfølgelig meget individuelt.

 • Anjo urtecreme uden parfume er et hit hos mig, som døjer med eksem når det er varmt. Modsat de fleste andre som er mest ramt om vinteren. Anyway, for mig er den fantastisk; den gør hvad den skal, koster peanuts og er drøj i brug! whats not to love?

  Er ret sikker på det er den en anden læser har nævnt ovenover og som kan købes i Matas. Det er dog ikke alle der fører den uden parfume, kan dog fx købes her. https://www.naturoghelse.dk/shop/anjo-urtecreme-uden-4402p.html

 • Jeg er også på Locobase Repair (den er lidt dyr, men drøj i brug), den afhjælper alle sprækker 🙂 Men den er MEGET fedtet, så jeg smører som regel et godt tykt lag på når jeg går i seng og så kan de små pølser ellers suge til sig af fedtet goodness…. Det er den eneste jeg, indtil videre, synes er effektiv – og så lugter den hverken “grønt” eller parfumeret for den sags skyld 🙂

 • Glycerin håndcremen fra Matas har vundet TÆNKs test af håndcremer. Den giver meget fugt til huden, har en god konsistens, er let at smøre ud og gør huden blødere og mere smidig umiddelbart efter påsmøring. Derudover indeholder den ikke parfume eller stoffer mistænkt for at være hormonforstyrrende.

 • Nuxe “reve de miel” håndcreme er fuldkommen vidunderlig. Jeg har brugt den i 3 år nu, og mine, før ellers tørre og sprukne, hænder er nu altid fløjlsbløde. Andre +’er på listen er også, at den dufter sindsygt lækkert og at den vel og mærke er uden parabener. Den koster vist omkrig en hundrede-mand i Matas 🙂

 • Den røde Decubal håndcreme! Har samme problem, mine bløder endda (!), men den her creme er virkelig effektiv!

 • Hejsa!
  Uha… der ser slemt ud – jeg ville prøve denne her: https://www.beaute-pacifique.com/shop/body-must-haves/x-tra-dry-skin-fix.aspx X-tra dry skin fix fra Beaute Pacifique.
  Jeg bruger den selv hver morgen på mine fødder og har stort set ikke hård hud på dem og så bruger jeg den på mine hænder, når de ser ud som dine. Hvis min kæreste har leget lidt for meget håndværker, så ser hans hænder us som dine x3 og han siger, at denne creme hjælper. Ellers bruger jeg normalt den alm. håndcreme fra BP og den er også rigtig god.
  Håber det hjælper dig og tak for en skøn blog
  //Mette

 • Kiehl´s håndcreme er super…men den lugter altså lidt af “øko” men kun lige når man tager den på 🙂 Ellers så prøv at gnide hænderne ind i mandelolie når de er fugtige.Det er så noget du gør inden du går i seng og IKKE inden cykelturen 🙂
  Hvis alt andet fejler så køb den gule Locobase fedtcreme på apoteket(lækkert navn ikk?)Det har hjulpet rigtigt godt på min mands “kokkehænder” du ved varme,kulde,vand 🙁

 • Da jeg, på mit job, hele tiden spritter hænder, har mine hænder nogenlunde samme udseende.. Jeg bruger derfor weekenderne på at få dem pæne igen – dette sker ved hjælp af håndcremen der hedder noget a la ‘ajeno’ hvid tube, lille grøn plante på, altid på hylden i Matas. Den er virkelig effektiv… Også sea buckthorn fra dr. Scheller er en hverdags vinder 🙂 (lige indtil en ny uge starter, og fingrene går fra velplejede baby poter med flot lak, til tørre have/frost hænder)

 • Jeg kan anbefale Shea Butter Hand Creme fra L’Occitane. jeg tror faktisk også at Sara har anbefalet den. Den er i hvert fald god.

 • Claring og 8 hour er de bedste… men 8 hour lugten er jo meget like/ really don´t like, så måske skal det bare være Clarins for den er god og lugter fint

 • Haha, lige indtil jeg læste ‘den må meget gernelade være med at lugte alt for grønt’, tænkte jeg, at jeg ville anbefale dig OLE HENRIKSENS håndcreme. Den er min trofaste følgesvend og tro mig, jeg er storforbruger af håndcreme og har prøvet utallige. “Desværre” dufter den meget eucapyptusagtigt..:-)

 • Prøv Locobase Repair, som er en dejlig tyk creme som virkelig hjælper på tørre hænder. Seriøst!! Den fås dog kun på apoteket, og står til ca. 150 kr. (-:

 • Jeg plejer at bruge The Body Shop’s Shea Body Butter (det er den med nødder). Den er super god, selvom den ikke er en håndcreme, men jeg har heller ikke så tørre hænder, så jeg er faktisk lidt i tvivl, om den vil virke til dine meget tørre hænder. Men alligevel, jeg ville lige skrive det til dig 😀

 • Åh stakkels dig! Kender det alt for godt! Heldigvis har jeg et super godt råd til dig, prøv The Body Shops håndcreme, som hedder ‘Hemp Hand Protector’ jeg prøvede den og den er fantastisk. Mens du er i The Body Shop så køb også nogle fugthandsker, hvor du om aftnen smører et ordentlig lag håndcreme på og putter handskerne på. Næste morgen er de silkebløde! 🙂

 • Jeg har meget tit tørre hænder. Jeg skifter lidt mellem (den budget venlige) Neutrogena unscented hand cream og (den liiidt dyrere) clarins hand and nail treatment cream. Hvis du ikke har noget imod 8 hour creme duften er den håndcreme også rigtig god! Alle 3 tørrer hurtigt ind og man går ikke rundt med fedtede fingre 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top