Du læser nu
WHIIIIITE

WHIIIIITE

WHIIIIITE

WHIIIIITE

Hvert år bliver jeg spurgt, om jeg har gode idéer til årets konfirmationskjoler – det har jeg sjældent, for a. jeg har totalt mistet touch med hvad der er cool, hvis man er 14 (… og gir’ lige mig selv 10point for at lyde som et stenalder-fund..) og b. det er jo ikke så relevant for mig, og jeg glemmer derfor ofte at kigge efter, når jeg står i butikkerne.. Men forleden faldt jeg altså over den her sag – hvid, draperet og med én skulder. Mægtig fin og mægtig morderne… Og vi, der ikke skal konfirmeres, kan jo passende style den med brune ben, et glas champagne og en outdoor nightclub under varmere himmelstrøg. Nej?! Nå – men ihvertfald kan vi så være moderne i hvid. Og de brune ben skal jo nok komme;) Den er fra H&M og stod i 399SEK – så jeg gætter på 349DKK!

 

A white dress – with drapes and a one-shoulder fit.. Oh, so modern! I actually quite like the idea… Especially paired with a set of tanned summer legs. And a fancy occasion to wear it.

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top