Du læser nu
Camel, Camel, Denim

Camel, Camel, Denim

Camel, Camel, Denim

Camel, Camel, Denim

Camel, Camel, Denim

Meeeeh – vågnede op som Ronja Røverdatter. Igen. Og opdaget præcis, at jeg har valgt at tage samme trøje på som sidst. Hmm. Ronja Røverdatter-trøjen?! Ubevidst?! Var ude og løbe igår aftes, og faldt i søvn med vådt hår. Doh! Will I ever learn!? Derudover er verden ubehageligt lys i dag (jeg prøvede virkelig uden solbriller, men som I kan se, blev det en noget sammenknebet affære), så jeg gemmer mig bare katteøjnene… Mens jeg forsøger mig med en Acie-fortolkning af Chloé’s camel+lys denim. I think I like it!

Ugh – went for a run last night, took a shower, fell a sleep with wet hair and woke up as a poodle… Great. Just what I needed. And obviously, on a Monday morning. What else!? Tsk..

 Kommentarer (26)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top