Camel, Camel, Denim - Acie

Camel, Camel, Denim

Camel, Camel, Denim

Camel, Camel, Denim

Camel, Camel, Denim

Meeeeh – vågnede op som Ronja Røverdatter. Igen. Og opdaget præcis, at jeg har valgt at tage samme trøje på som sidst. Hmm. Ronja Røverdatter-trøjen?! Ubevidst?! Var ude og løbe igår aftes, og faldt i søvn med vådt hår. Doh! Will I ever learn!? Derudover er verden ubehageligt lys i dag (jeg prøvede virkelig uden solbriller, men som I kan se, blev det en noget sammenknebet affære), så jeg gemmer mig bare katteøjnene… Mens jeg forsøger mig med en Acie-fortolkning af Chloé’s camel+lys denim. I think I like it!

Ugh – went for a run last night, took a shower, fell a sleep with wet hair and woke up as a poodle… Great. Just what I needed. And obviously, on a Monday morning. What else!? Tsk..

26 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top