Du læser nu
Ssssccchh!

Ssssccchh!

Ssssccchh!

Hvorfor er du så stille, Acie?? Det er fordi jeg bager!!! Nå, hvad bager du?? SCCCHHHHHH!!! Ej, come on – hvad bager du?? Hmpf – chocolate chip cupcakes med hindbær-frosting… faktisk! Åhr jaerrh – waaaauw, hvorfor?? Hallo, jeg står lige og kæmper med frostingen her – gå nu vææk!! Tsk, tsk – sig det nu bare, din mokke! Ugh – de er til min specialemakker, okay! Alright, alright – hvorfooor?? Altsåååååå…. Det her med frostingen er altså pænt svært og posen er lige gået i stykker! Jaja, okay… Men hvorfor? Gah – fordi hun er rar og finder sig i alt muligt. Beder mig sætte farten ned, når jeg drøner afsted med 150km/timen, lader mig rejse i tide og utide, laver middag, holder styr på vores litteratur, lader mig pille ved data, smiler overbærende når min telefon ringer for gud-ved-hvilken-gang, synes jeg lyder som én af dem fra Mordkommissionen (.. aka – Rejseholdet på svensk), slæber mig med i fitness-centret, gider gå med og få fixet negle, siger virkeligt sjove ting, finder mærkelige finske youtube-klip, lader mig komme for sent, kommer selv for sent, spørger om sjove stereotype ting om Danmark (y’know – røde pølser og wienerbrød) og altid liiiiiige bliver siddende lidt længere med specialet, når jeg flagrer afsted og skal noget vildt vigtigt (.. som at nå forbi en køkkenforretning og købe sådan en metal-dimmer til at lave pænt frosting-mønster inden butikken lukkede kl 18)…. Derfor.. Så nu håber jeg bare, at hun kan spise 14 😉

 Kommentarer (26)
 • Uh, hvor fint 🙂 tror du er tilgivet nu?
  Gode læse/specialemakkere er det bedste. Min er fantastisk, hun har lige bestilt massage gennem “twoforone” til os, som lidt belønning for vores hårde arbejde.
  Vi skiftes tit til at købe te eller snacks, hvis den ene af os trænger til opmuntring, eller har lidt ekstra med i madpakken. Det gør det så meget bedre 🙂

 • Hov – og jeg skal nok dele opskriften! HAr allerede skrevet indlægget, men I må lige være lidt tålmodige. Skal snart tilbringe en uge, et sted uden net – så forsøger at planlægge lidt indlæg i forvejen. Sådan en opskrift er jo oplagt:)

 • Haha piger – I glemmer jo, at de her cupcakes var fordi jeg allerede var ‘one down’. Jeg havde været den søde speciale-makker, hvis jeg havde gjort det helt uden grund. Men altså. Not the case. Hun finder sig i meget;)

 • Hvor er du sød! Dig ville jeg gerne have som specialemakker, hvis det betød, jeg fik cupcakes.
  Den ser ret lækker ud. Hindbær og chokolade is a match made in heaven!

 • Jeg vil også meget gerne bede om en opskrift på chocolate-chip cupcakes og hindbær frosting, tak 🙂

 • fyføj for speciale. Selv sidder jeg og kæmper ene og alene med det, så ingen er så venlig at overraske mig med cupcakes eller sågar kakaotoppe, det står jeg for helt alene. Mon ik jeg får taget noget på indtil d. 15/8 når det skal afleveres

 • Uhh La La

  Ja, det er vel ingen sag at skrive speciale, hvis man har en betænksom agurk som partner – og tilmed bespises med denne slags delikatesser:-)

 • Elsker kontrasten mellem dette indlæg og dit sidste med løbeskoene… Det viser sandheden om mange af os 🙂

 • Haps, hvor ser den lækker ud! (: Kunne det være at du måske havde lyst til at dele opskriften? 😉
  Og sådanne specialemakkere er der ikke mange af, så du har været en heldig kartoffel. Kan godt forstå du vil forkæle hende. (:

 • Hvor langt er du egentlig med specialet? Jeg skal selv aflevere 31/8 og får totalt dårlig samvittighed over hvor meget du tilsyneladende arbejder på dit… har lidt svært ved at finde motivationen 🙁

 • Åh, hvor er de fine. Og din frosting-kundskaber er nu ret gode. Når jeg laver cupcakes, ser frostingen også altid sådan ud, indtil to sekundere senere, hvor det falder sammen og ligner jeg ved ikke hvad. Teach me your ways, please.

  Hvor er det dejligt, at du har sådan en god specialemakker også. Det gør sådan en stor opgave lidt nemmere, kan jeg forestille mig…

 • Hahhahahaha, du har simpelthen verdens bedste humør, Acie! Jeg elsker, at den skinner igennem i alt, hvad du skriver..

 • Cupcakes’ne (ene? hvad er endelsen på cupcakes på dansk?) ser rigtig fine ud og det er vigtig at værdsætte sådan en specialemakker. De hænger ikke på træerne skal jeg sige dig! I er sikkert et rigtig godt match!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top