Du læser nu
Lunching Out

Lunching Out

Lunching Out

Lunching Out

Lunching Out

Ahh – et af de svenske koncepter, jeg med stort velbehag har adopteret til fulde er frokosten. Den store varme frokost. Mhmm. Mine svenske venner kigger på mig med tydelig melidenhed, når jeg fortæller om, hvordan vi i min barndom var overladt til madkasser og rugbrødsmadder. ‘Børnemishandel’ står nærmest skrevet i deres blik. Konceptet er helt fremmed for dem – de har altid været vant til varm mad til frokost. Og det skal jeg altså ikke være for dansk til at adoptere. Næ nej. Bøf til frokost. Absolut. Det kan jeg sagtens. Skik følge, eller land fly right!? 😉

The Swedes and their heavy lunch.. My friends look at me with pity when I tell them that I grew up eating sandwiches for lunch. But I can be Swedish and eat a steak for lunch. Any day. Not a prob.

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top