Lunching Out - Acie

Lunching Out

Lunching Out

Lunching Out

Lunching Out

Ahh – et af de svenske koncepter, jeg med stort velbehag har adopteret til fulde er frokosten. Den store varme frokost. Mhmm. Mine svenske venner kigger på mig med tydelig melidenhed, når jeg fortæller om, hvordan vi i min barndom var overladt til madkasser og rugbrødsmadder. ‘Børnemishandel’ står nærmest skrevet i deres blik. Konceptet er helt fremmed for dem – de har altid været vant til varm mad til frokost. Og det skal jeg altså ikke være for dansk til at adoptere. Næ nej. Bøf til frokost. Absolut. Det kan jeg sagtens. Skik følge, eller land fly right!? 😉

The Swedes and their heavy lunch.. My friends look at me with pity when I tell them that I grew up eating sandwiches for lunch. But I can be Swedish and eat a steak for lunch. Any day. Not a prob.

14 kommentarer

 • KAtrine: Rött på Rörstrandsgatan er the place to go!

  Lika: absolut!

  Lovis: du glemmer kladdkaka!! Varm frokost, lækre mænd og kladdkaka!

 • Lækker Acie, lækker bøf! Det må jeg sige.. Amme namme nam! Hvorfor er Sverige så langt foran os? Jeg er sikker på man bliver klogere af bøf til frokost.. I hvert fald lykkeligere.. haha 😀

  Kram Amalie

 • Helt sikkert. Jeg HADER madpakker – derfor er jeg også vældig glad for kantineordning på specialekontoret. Total win. Blev din specialemakker egentlig glad da hun så dine fine cupcakes?

 • Det er egentlig sjovt, det er sådan i Sverige, for jeg troede i al min uvidenhed, at korte, kedelige frokostpauser var en generel ting i Skandinavien. Hernede har man jo gerne to timer, hvilket jeg virkelig har lært at sætte pris på (eller nu er jeg jo min egen chef, men da jeg var lønmodtager havde jeg to timer!). Og når man får noget ordentlig at spise til frokost, kan man altså også holde den gående meget længere, hvilket jeg er sikker på er en af grundene til, at franskmænd slet ikke småspiser på samme måde som danskere gør. Nå, nu kom jeg så småt i gang med kulturforskelsforedraget, det var ellers ikke meningen! 🙂

 • Rugbrødsmadder og madpakker er noget fanden har skabt. 🙁 Næh, jeg er med på bøffen og et ordentligt måltid til frokost 🙂

 • Öj rimelig nam. Hvor kan man finde sådan en läks böf? Jeg har lige spist min kedelige frokost (godtnok med hj.lavet hummus men alligevel kedelig..) og er helt klar på at indföre svenskerlunch 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top