Du læser nu
A Good Beginning

A Good Beginning

A Good Beginning

Jeg har droppet morgenkaffen og starter istedet dagen med frisk presset æble- og appelsinjuice… Det smager nu altså mægtigt godt, og er ikke mere besværligt end at stå og fingrere med at lave latte. Når jeg har lidt mere tid i weekenderne hopper jeg gerne på lidt mere avancerede varianter, som jeg har tyvstjålet fra én af mine yndlings juice-barer her i Stockholm; Blueberry, som netop har åbnet endnu en butik få meter fra min lejlighed. Win.

Eat Your Greens:

1tsk spirulina
mango
lidt ananas
æbler
spinat
appelsin

Bikini:

Jordbær
ananas
ingefær
æbler
ananas (blendes i til sidst)

 

I’m kickstarting my day with some freshly squeezed apple/orange-juice… It’s nice to leave the coffee behind some times, and during the weekends I’ll often have a go at more advanced juices – with spinach, spirulina, ginger and more healthy stuff like that;)

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top