Du læser nu
Nyt i MakeUp-pungen: Glam Eyes

Nyt i MakeUp-pungen: Glam Eyes

SPONSORERET INDLÆG

Nyt i MakeUp-pungen: Glam Eyes

Jeg er ikke særligt god til øjenskygger. At all. Jeg føler mig hurtigt helt enormt malet, når jeg kaster mig ud i den slags – så min makeup-pung har tidtilvidere ikke indeholdt en eneste af slagsen…. Meeen – på den anden side synes jeg at andre er enormt pæne med sådan nogle ‘smokey eyes’, og gid man dog selv kunne finde ud af den slags. Jeg er dog ikke specielt gifted og sætter altid min lid til diverse youtube-tutorials inden jeg skal ud i nye eksperimenter på makeup-fronten. Hvilket ikke sker så tit. If at all.

Nyt i MakeUp-pungen: Glam Eyes

I sidste uge landede disse øjenskygger i midlertid i min postkasse… Og så har jeg ellers gået og tygget lidt på den i et par dage. Især den der stærkt turkise sag krævede altså lidt fordøjelse.

Nyt i MakeUp-pungen: Glam Eyes

Samtidig havde jeg fået noget presseinformation med i pakken… Og hvad er det lige, der sker for hende til venstre!? Av av av – nææææ…. det kan jeg godt fortælle jer – det kan I glemme!! Dér skal jeg slet ikke ud! Ever! Tilgengæld synes jeg hende til højre’s er blevet meget godt, så det var jeg lidt mere lun på.

Nyt i MakeUp-pungen: Glam Eyes

Og da norske Costume Skjønnhet (som iøvrigt er en ny favorit herhjemme!) landede i min postkasse igår, fik jeg lidt inspiration til hvordan man istedet kan bruge de meget kradse farver… Og Sara har vist også været igang med noget meget blåt rundt om øjnene.. Så måske det ikke er helt off alligevel!? For at være helt ærlig, ville jeg ønske, at jeg var langt bedre til at eksperimentere på makeup-fronten. Jeg er jo ikke bleg for at kaste mig ud i lidt tossede ting på tøj-fronten (engang imellem), så hvorfor går jeg altid med samme makeup!? Det lavede jeg så om på igår, da jeg var på Orangeriet – efter at have taget tilløb i et par dage kastede jeg mig ud i at forsøge at genskabe det der “twilight”-look som de kalder det.

Nyt i MakeUp-pungen: Glam Eyes

Og hvad er dommen så?! Den er blandet! Jeg brugte min trofaste eyeshadow-primer, som får de fleste øjenskygger til at blive lige dér hvor de skal. Og jeg fulgte slavisk anvisnignerne bag på den lille boks – og for sådan en som mig er det et kæmpe plus, at de findes. Det gjorde looket meget lettere at gå til, for ellers havde jeg ikke haft en idé om, hvor jeg skulle starte eller slutte, men havde nok bare forsøgt at kage lidt mørk øjenskygge rundt på låget. Og resultatet blev faktisk også helt ok (det var dog alt for mørkt til at kunne fange noget som helst på kamera – sorry!), og nok det bedste smokey eye jeg nogensinde har lavet… men altså – jeg føler mig stadig lidt malet, når jeg sådan trisser rundt med øjenskygge og skal helt sikkert vænne mig lidt mere til looket… Så indtil videre er det kun de brune nuancer der er flyttet rigtigt ind i mine rutiner – de er meget naturlige og lette at gå til… Skyggen bliver siddende hele dagen (husk dog en primer!) og de forskellige nuancer blender fint. Den lille applikator er dog helt og aldeles værdiløs og jeg har også allerede smidt den ene helt ud – vil stærkt anbefale at man bruger nogle ordentlige børster istedet. Ellers bliver det vist ikke godt:) Og jeg vil ikke afvise, at jeg skal se nærmere på nogle af de 29 andre farver som Rimmel Glam Eyes fåes i – I kan se dem alle sammen HER! Jeg er især lun på den der 001 Smokey Noir (I know.. surprise!)… Oooog – så tænker jeg lidt, at jeg skal teste de der blå øjne i aften.. Det ku’ nu være meget cool, hvis jeg ku’ blive ligeså fin som Sara! Återkommer!

Hvis der er nogen af jer, der har set nogle gode tutorials på smokey eyes på youtube må I virkelig gerne sende et link – tænker at endnu mere øvelse, nok ikke er af vejen! 🙂

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top