Du læser nu
Photo Diary – 08.04.2011

Photo Diary – 08.04.2011

Photo Diary - 08.04.2011
08:45 – har meget i hovedet, men starter dagen med friskpresset juice og kaster mine havregryn ned med højre hånd, mens jeg blogger med venstre… klassiker!
Photo Diary - 08.04.2011
09:53 – Venter på elevatoren all suited up. Har et møde på Kungsholmen og er bange for at jeg kommer for sent. Meh. Selvfølgelig er det stormvejr – som om Kungsholmens bjergterræn i forvejen ikke var hårdt nok ved den lille cykelmyg. Møder op – til tiden – totalt svedig og stakåndet. Skjorte, blazer og uldfrakke er ikke en vinderkombi efter sådan en cykeltur.
Photo Diary - 08.04.2011
11:22 – hapser en juicebrik til hjemturen. Er 5 år gammel og marginalt træt i hovedet, så tænker at lidt frugtsukker kan agere benzin til benene. Er dog ved at gå helt amok over at cykle i suit og mit hovede kredser kun om at komme hjem asap og skifte tøj. Adr. Det klør næsten over hele kroppen.
Photo Diary - 08.04.2011
11:52 – holder stadig hårdt fast i juicebrikken, men er kommet ud af skjortehelvedet. Istedet sporter jeg converse, en strik og min bløde bløde vest… Ahhh… Helt lettet.
Photo Diary - 08.04.2011
12:07 – har en frokostaftale med specialemakker, og når lige at se ryggen af hende, mens jeg parkerer det sorte lyn… hun er – som altid – lige 10 skridt foran;)
Photo Diary - 08.04.2011
16:08 – eftermiddagen går med at arbejde.. vi har et møde med en økonometri-professor, som skal give lidt sparring til vores store excel-model. Han viser sig at være en snaksagelig fyr, og inden vi går har vi fået set adskillige feriefotos og været vidt omkring i smalltalk-land. Nod and smile, Acie. Nod and smile. Efter to lange møder er jeg dog helt træt og forlader skuden tidligt – på vejen hjem stikker jeg på posthuset og henter et brev fra Norge. uh!
Photo Diary - 08.04.2011
16:49 – endelig hjemme! Smider mig under dynen på sofaen og tænker at jeg da lige kan nå at blogge/arbejde/whatever. Havner istedet på eBay, brugere nogle penge og falder så i søvn med et brag. Vågner 3 timer senere – mildt forvirret, men dog uden den der forbandede hovedpine jeg ellers havde tilraget mig.
Photo Diary - 08.04.2011
23:01 – jeg fik hurtigt skiftet tøj og mødtes så med slænget på Orangeriet… Orangeriet er et rart sted – hyggelig atmosfære og udsigt ud over vandet fra Norr Mälarstrand. Jow, der kan jeg godt lide at komme. Men vi er vist alle lidt trætte og snakken vender mod selvmord, ægteskab og jobs – i visses objektiv var disse nært beslægtede. Men altså. Uplifting crowd, huh!?
Photo Diary - 08.04.2011
00:47 – når også et sving forbi Lokal på Kungsholmen, men der er mange mennesker, og vi giver hurtigt op. Og istedet for at hoppe i en taxi udnytter jeg, at jeg har selskab og vælger derfor at trippe hjem på mine små flade konvolutter. Men det er koldt. Og det stoooormer. Og da jeg rammer 7/11 og deres “Loka likes L.A.!”-reklame, kan jeg ikke lade være med at sende tanker til varmere himmelstrøg.. Brrr… Stockholm – du er nu en lidt kold dame.

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top