Work it Out - Acie

Work it Out

Work it Out

Min fredag stod på øl, pizza og skitsnack (vi fik blandt andet grinet en del af ham her… who speaks Swedish anyway?!) – og min lørdag starter derfor i sporet med løbesko og iPhone. Jeg mangler iøvrigt virkelig noget ny løbemusik, hvis der er nogen der har nogle gode bud?? Anyways – jeg er blevet spurgt et par gange om hvad jeg træner i. Og oftest ligner jeg bare en dør. Men på det seneste er jeg blevet lidt bedre til at investere i rigtigt træningstøj (… I blame Sara), og idag skal jeg se sådan her ud… Nike løbesko købt i LA, min UCLA hoodie, løbetights, sports-BH og top fra H&M… Er blevet ret glad for H&Ms sportswear – muligvis fordi jeg synes det er lidt kedeligt, at bruge penge på løbetights og derfor synes det er meget rart, at H&Ms i det mindste ikke koster en arm…

I’ve spent Friday night drinking beer and eating pizza – so I’m starting the weekend off with a run… In this. Tadaaa – may I present to you; my running clothes! 🙂

15 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top