Pink Blazerness - Acie

Pink Blazerness

Pink Blazerness

I er flere, der har spurgt ind til min super-pink blazer – den er jo desværre vintage og hapset sidste sommer i Beyond Retro heroppe i Stockholm – og formodentlig et af mine bedste køb nogensinde:) Tilgengæld spottede jeg et godt alternativ tidligere på dagen!

Den er dobbeltradet og very pink – og gør sig endnu bedre i virkeligheden end på både mit og Zara’s eget foto… Jow.. Det er virkelig pæn! Den står i 699DKK, så det er jo også en slat for et trend-item, men jeg er jo som bekendt virkelig glad for min egen af slagsen og kan kun opfordre verden til at indtage livet i neon-pink. Absolut. Og havde jeg ikke allerede én af slagsen, tror jeg næsten, at jeg var hoppet på den her fine sag.. Very nice!

Og speaking of 2nd-hand, så har jeg fået lov til at give en stand til Fashion Flea til én af jer – der er totalt udsolgt af stande til næste arrangement (som løber af stabelen d. 14. maj), men én af jer har altså chancen for at vinde en stand her. Wuhu. Drøn ind forbi Facebook for at deltage i lodtrækningen:)

Pink Blazerness

8 kommentarer

 • Er det mon den Zara blazer som er med i deres April lookbook? Altså med guldknapper på begge sider?

 • Jeg har altså tit tænkt på at du minder mig helt utroligt meget om komikeren Linda P.!! Og det er efter min mening absolut ikke dårligt ment! 😀

 • Øv! Jeg vil så gerne med til Fashion Flea men det ligger små 6 dage før min komfirmation hvor tiden højst sandsynligt vil blive brugt på frisør besøg, dekorationer og bord plan XD
  Når, men nu må vi se.
  Jeg glæder mig bla. til at komme i Beyond Retro i London når jeg skal der over i sommer ferien ^^ Nu må vi se om jeg kan finde en lige så stor skat som dig 😉

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top