Du læser nu
Camel & Coffee

Camel & Coffee

Camel & Coffee

Ahhh – jeg skambruger min camel-farvede trøje for tiden… den er så blød, så blød, og vi nyder hinandens selskab… dagen startede med møde med kaffe med specialemakker og derefter møde med vores vejleder… specialet skrider fremad, men der er stadig lang vej endnu.. og lidt uklart om vi når, at være færdige om en måned, hvor det egentlig burde aflevers.. Jaja – den tid, den sorg. Det er heldigvis ikke verdens undergang, hvis vi ikke når det, men det kunne jo være rart, at få skidtet overstået:) Vi ser hvad der sker!

Camel & Coffee

Camel & Coffee

Camel & Coffee

My love-relationship to this camel knit has really intensified over the last couple of weeks… It’s just so comfy and soft..

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top