Du læser nu
Work Work Work

Work Work Work

Work Work Work

Tænkte det var på tide, at vise lidt billeder, fra dér jeg tilbringer store dele af min tid these days… I dag var ingen undtagelse!! Så yes – this is it. This is where the magic happens! Eller.. Mjaerh.. Måske ikke.. Men forhåbentlig her, specialet at some point bliver en realitet… May I present – The Stockholm School of Economics!

Work Work Work

Lidt noget andet end CBS, hva’!?! Handels ligger på Sveavägen i centrale Stockholm… Og i de gamle bygninger lever skolens mange traditioner videre – generation efter generation; her er der ikke meget, der har ændret sig i mange år!

Work Work Work

Symbolværdien i verdens største og tungeste døre er næsten ikke til at tage fejl af. Porten til kundskab og viden. Blah blah. Tilgengæld er det sjovt, at se i hvilken grad træet er blevet slidt af de mange Handels-generationer, der har åbnet døren – præcis til venstre for dørringen er malingen slidt helt af og der er en hel fordybning i træet. Håndaftryk fra mange tusinde.

Work Work Work

Den ny renoverede indergård – hvor der er lyst og højt til loftet… her spenderes mange timer for tiden.. mange mange mange timer.. og som I kan se, er jeg ikke den eneste der hænger ud her.. det store rum næsten summer af kloge tanker:)

 Kommentarer (15)
 • Hej Louise,

  Admission Office er en af de administrationer der fungerer bedst på CBS, så dem skal du ikke være bekymrede for. Det eneste der kan gøre at du ikke kommer ind kan være hvis der er mange der søger dispensationspladserne (det er der som regel afhængig af hvilken retning du vælger). Hvis dem der søger har flere point der tæller vil de komme før dig. men det er et puslespil da der er så mange forskellige uddannelser.

  Vh Malene

 • Hej igen 🙂 Tusind tak for svar. Ja lige da jeg havde sendt kommentaren, undrede jeg mig selv over min opstilling god administration vs. valg af uddannelse. Haha. Men ej det er fordi, jeg har en rimelig kompliceret kombination af bachelor, og derfor skal jeg søge som dispensation studerende ved CBS og det kræver rimelig meget samarbejde med deres administration. Uddannelserne kan næsten bruges til det samme alt efter hvordan man vinkler det, men de to skoler har jo helt klart forskellige perspektiver på den kreative proces. Men dejlig med en anbefaling til CBS, det er også den, jeg hælder mest til, fordi jeg gerne vil have virksomhedsvinklen (dog er der kun 15 dispensationstuderende, der kommer ind på den kandidat jeg vil ind på, så nu må vi se).

 • Heh – jeg var rigtig glad for CBS og savner ibland både venner og Nexus, hvis drift jeg var super-aktiv i:) Men administrationen er en farce… Det er jo heldigvis kun sjældent, at man udsætter sig selv for den slags – og min erfaring er, at alle skoler har deres administrative hick-ups, så det synes jeg ikke du skal basere din beslutning på. Umiddelbart ville jeg selv foretrække CBS fremfor ITU – pga miljø, studieliv etc.

 • Woow det er én flot skole 🙂 Lige et spørgsmål: var du glad for at gå på CBS? (udover at du selvfølgelig både er flygtet til LA og Stockholm) Jeg er nemlig i New York nu for at afslutte min bachelor i Digitalt Design fra Aarhus Universitet, og derefter står den på kandidat på CBS (Management in Creative Business Processes) eller ITU Digitalt Design. Mange er glade for CBS, men brokker sig virkelig over administrationen osv. Hvad er dine erfaringer? 🙂
  /Louise

 • Det ser ud som et sted, hvor det er rigtig fedt og berigende at være. Fine billeder. Det er spændende at læse om og hvor du bruger rigtig meget af din tid.

 • Wow, elsker den sort/hvide-farve. Det giver sådan en stemning af Lektor Blomme og Det Forsømte Forår. Håber, du får afleveret specialet snart, så du netop ikke forsømmer dit forår 🙂
  /GINGER

 • Flotte og stemningsfulde billeder 🙂
  Rigtig flot effekt med sort/hvid – man får fornemmelsen af at der er meget historie bag:)

  Jeg vil bare sige at jeg syntes det er så fedt du lukker os lidt mere ind i dit liv pt – det er hyggeligt og noget jeg som bloglæser sætter pris på 🙂

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittelife.blogspot.com

 • Men de kan ligesom CBS heller ikke finde ud af det med stikkontakter? De har til gengæld undskyldning, at bygningen blev bygget før det var nødvendigt.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top