Du læser nu
The Leo Clown

The Leo Clown

The Leo Clown

Dagens outfit – det er ved at være sidste udkald for at sporte de varme vinter-frakker og jeg nyder hvert sekund jeg har med dem… Hvilket jo sikkert lyder lidt mærkeligt i manges ører – men min vintersæson har jo været umanerligt kort i år. Eller sådan. Relativt ihvertfald. Kortere end den plejer. Så helt træt af vintergarderoben er jeg endnu ikke – måske det er derfor, jeg ikke febrilsk springer ud og køber ind af forårsvarerne!? Nå – eftermiddagskrise har ramt mig. Vil gå ombord i et læs cupcakes.. Mhmm… Later gators!

The Leo Clown

All leo’ed up today – i’m not quite ready to part with my winter coats, though it’s starting to get sliiiiightly hot to wear’em.. hmm… till Easter – that’ s my rule:)

 

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top