Du læser nu
Random Week Moments

Random Week Moments

Random Week Moments

Fredag kl 13:07 – spiser frokost på Chokladbollen, og er fristet til at teste én af deres 10 forskellige (!) chokoladebollar til dessert. Holder mig dog til en rejesalat.

Random Week Moments

Fredag kl 17.02 – drikker hvidvin på Berns med Katrine, der er journalist og lige så dansk som mig selv… Vi arbejder og hyggepludrer.. Og hermed et shout-out til hendes to søstre!

Random Week Moments

Fredag kl 21:02 – der er dømt pizza og øl i slænget… Birkastan’s laver uforskammet store af slagsen – og ligger kun et stenkast fra min lejlighed. Hvor belejligt!

Random Week Moments

Lørdag kl 09:31 – nogle kunne fejlagtigt tro, at jeg bor i en lejlighed. Det er ikke tilfældet. Jeg bor i en sweatshirt. Og efter fredagens pizzafest starter dagen i løbesporet… Iført yndlingshoodien.

Random Week Moments

Lørdag kl 19:31 – det meste af lørdagen er gået med arbejde, og dagen ender derfor med bernasieburgere, fritter og øl… Ahh… Der er dømt film på sofaen og jeg er oppe til klokken gnu… fordi jeg kan.

Random Week Moments

Søndag kl 15:21 -har spist Skagenröra i solen og svinger ind forbi H&M på Drottninggatan.. De har fået de der Acne-inspirerede sko ind.. Mhm.. Er ikke rigtigt fan.

Random Week Moments

Mandag kl 15:21 – Ahh, selvforkælelse! Jeg og en veninde får fixet negle… Jeg er kedelig og vælger en svag lyserød lak – fordi jeg elsker helt diskrete men velplejede negle.

Random Week Moments

Tirsdag kl 17:02 – cykler gennem byen på vej hjem.. helt færdig i hovedet.. det meste af eftermiddagen er gået på Danderyds Sjukhus for at holde i hånden.

Random Week Moments

Onsdag kl 13:02 – har brugt morgenen på et telefoninterview og arbejder iøvrigt hjemmefra…. Dagens outfit foreviges på Karlbergsvägen, og jeg får self noget i øjet, som jeg står der og kæmper til stregen for at se totalt cool ud… Mislykket.. Har 4 billeder af mig selv med lukkede øjne og det her. Fedt. Heldigvis er der også to, hvor jeg (gemt bag solbriller) ikke ligner en tard. For alvor.

Random Week Moments

Onsdag kl 19:21 – ugh… på loftet… gir’ mig selv cred for at have verdens mest organiserede loftsrum.. eller.. mjaerh… we’ll work on that!

Random Week Moments

Torsdag kl 16:17 – har været på posthuset 3 gange for at hente pakker i denne uge.. 3 gange! Idag var ingen undtagelse….. Everyday’s like Christmas in my world!! 😉

Random Week Moments

Torsdag kl 19:01 – HVORFOR skal Schenker absolut sende mine pakker til 7/11!? Hva?! Er faldet i løs-godis-fælden.. Specialet er en kamp op ad bakke og jeg har brug for lidt opløftning.. Og er selvfølgelig enormt tilfreds med at man nu kan få danskvand med ferskensmag (mhmm.. nom nom – fersken..) og et strejf af LA. Så blir’ det næsten ik mere Acie, hva!?

 Kommentarer (14)
 • Nice! Og hjälp mig lige – hvad er en bernaiseburger og hvordan laver man den, for det lyder bare godt!

 • Rigtig fine billeder – det er hyggelige indlæg, når du sådan smider en masse hverdags-billeder op.

  Uh, jeg er også lidt (eller meget) nysgerrig! Hvem holder du i hånden med? 🙂

 • Jeg elsker dine billedserier, de er så hyggelige! Haha, det dér loftrum/pulterkammer, whatever, det ligner foruroligende meget mit eget! 🙂

 • He he, åh hvor jeg dog elsker de hverdags-billedserier.
  Lov mig vi ser flere af dem, Acie! De er SÅ hyggelige! 🙂

 • Superfin billedserie. Så hyggelig. Hæfter mig altid mest ved maden. Chokoboller, er det ligesom trøfler? Nej, det er det nok ikke – men de ligner, og det er tilstrækkeligt for mig. Pizzaen ser lækker ud – som i lækker. Og burger….uhm… Ja, jeg kan godt li’ mad 🙂

 • Uhh har du fået essie lakken hjem? Og hvem skulle du holde i hånden? Hyggelig billedserie. Er jo bagud med alle blogs-indlæg pga barnedåb, som jeg lige har set.

 • Hør her Louise – det er overhovedet ikke noget at smile af… Nå… At du ved det.. Pffff!!

  😉

  (okay – man kan jo ikke være verdens mest organiserede menneske på ALLE punkter, så jeg stiller mig tilfreds med at have samlet alt mit rod på loftet… meget symptomatisk iøvrigt..)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top