Sol over Sveavägen - Acie

Sol over Sveavägen

Sol over Sveavägen

Oj – det er virkelig fint vejr i Stockholm idag.. Virkelig fint – og virkelig varmt… Så incitamentet til at sidde indendørs og kæmpe med specialet har været forsvindende lille – det meste af formiddagen gik således med at sidde på en bænk i solen med kaffe og veninder.. og snak om livet.. not baaaaaad..havde iøvrigt lidt sårn’ en af de dage, hvor jeg lidt fortrød hvad jeg havde på, nærmest allerede inden jeg var gået ud af døren.. ville ønske jeg bare havde haft mine favo-jeans, en hvid tee, converse og læderbassen på.. men hey… there’s always tmrw right?! 🙂

Sol over Sveavägen

Sol over Sveavägen

Sol over Sveavägen

17 kommentarer

 • Jeg bliver snart skør i hovedet! Dine wedges fra Zara og nu de flotte “klovnesko” – hvornår pokker laver du en giveaway til specifikt MIG, så jeg også kan gå rundt på lyserøde skyer!? 😀

 • Ah – thx guys! altid søde… ved ikke hvad det var – følte mig bare klodset idag. it wasn’t nice:S

  Camilla: gammel sag fra Weekday! 🙂

  L: 3 år gammel og fra H&M Trend!

  Steenberg: overhovedet ikke faktisk! Super lette! 🙂

  Mia: 178! 🙂

 • Øjh det ender jo med at jeg bliver nødt til at købe de sko på et tidspunkt. Det bliver jo bare mere og mere fantastiske for hver gang jeg ser dem rundt omkring efterhånden hehe :b

 • Sådan har jeg haft det to dage i træk hvilket har resulteret i at jeg kom for sent i skole :3 Jeg har bare kigget mig i spejlet og tænkt, “Nej det der ser ikke godt ud! Tag de andre bukser på” eller også har jeg bare ikke følt mig helt tilpas i det og det er jo lige så slemt.
  Jeg syntes nu at du ser godt ud, og de “klovnesko” klæder dig nu virkelig godt ;D

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 • Rigtig fint outfit, og de støvler er virkelig fede!! Nøj, og må kun være enig med Eva om at du får rigtig labre stænger 😉

 • Jeg er lidt misundelig – her er i det nederlandske er der meget gråt.

  Du er da super hot – især i kontrast til hende i den pink sparkedragt 😀

 • Det forstår jeg slet ikke. Du ser toplækker ud! 🙂
  Hvor er den der fikse, stribede sag fra? Elsker striber <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top