Du læser nu
Sol over Sveavägen

Sol over Sveavägen

Sol over Sveavägen

Oj – det er virkelig fint vejr i Stockholm idag.. Virkelig fint – og virkelig varmt… Så incitamentet til at sidde indendørs og kæmpe med specialet har været forsvindende lille – det meste af formiddagen gik således med at sidde på en bænk i solen med kaffe og veninder.. og snak om livet.. not baaaaaad..havde iøvrigt lidt sårn’ en af de dage, hvor jeg lidt fortrød hvad jeg havde på, nærmest allerede inden jeg var gået ud af døren.. ville ønske jeg bare havde haft mine favo-jeans, en hvid tee, converse og læderbassen på.. men hey… there’s always tmrw right?! 🙂

Sol over Sveavägen

Sol over Sveavägen

Sol over Sveavägen

 Kommentarer (17)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top