Bobler og Brunch - Acie

Bobler og Brunch

Bobler og Brunch

Ahhh – så var man i København! Med et trylleslag… Næsten.. Og totalt døv på højre øre – verdammt.. Min fotograf er også med i København og blev således introduceret til et solbeskinnet DalleValle og forår i København… Det faldt i god jord og København fik point.. “Jag gillar Kph!”, blev der sagt.. Men okay – det gør de fleste Stockholmere, har jeg erfaret:)  Derefter blev det til et møde på Looklab-kontoret (Sara har været lynende hurtig og har lagt billeder op HER!) og nu ligger jeg på sofaen og er helt done… ZzzzZZzZZzzz… Tak for idag København – og god fredag derude!

Bobler og Brunch

Bobler og Brunch

Bobler og Brunch

I’m in Copenhaaaaaagen!!! Had brunch at DalleValle – sitting outside in the sun. Amazing!!

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top