Du læser nu
Påskeæg

Påskeæg

Påskeæg

Ahh – så bliver livet næsten ikke meget bedre, hva’?! Benene er trætte og maven knurrer efter en lang dag på ski. Mine fremmeste accessories på denne ferie er mine Oakley a-frames og min rossignol-hjelm – jeg agerer altså humansize påskeæg! 🙂 Turen er gået til de franske alper og solen har i dag braget ned fra en næsten skyfri himmel – på trods af en ihærdig indsats med høj SPF er næsen altså også blevet lidt rød.. Sneen bærer også præg af det gode vejr – men det passer mig nu godt. Mit yndlings-føre er de tunge og våde pukler, der får benene til at ryste og sveden til at springe – jeg kan godt lide, at man kan mærke, at man skal kæmpe lidt for det:) Det er jo en sport! Anyhow – sulten melder sig! A tout a l’heure!

Påskeæg

Påskeæg

Påskeæg

Påskeæg

Yup – not so fash this week… My most important accessories are my helmet and my Oakley A-frames! Ahh – c’est la vie! 🙂

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top