Du læser nu
Sol På Næsen

Sol På Næsen

Sol På Næsen

For nogle uger siden, var der én af jer, der kommenterede, at jeg skulle holde op med at tage så meget solarie, at jeg var alt for brun og at det var grimt. Slam. Så ku’ jeg da ellers lige lære det, hva’?! Jeg måtte dog skuffe vedkommende med, at jeg nu er født sårn’ her. Og at min ‘grimme hudfarve’ altså er en medfødt skavank, som jeg med tiden har lært at leve med. Eller. Y’know. Tilgengæld bruger jeg SPF 10 eller 15 i vinterhalvåret og SPF25 i sommerhalvåret. Nu, hvor jeg er under sydlige himmelstrøg ryger faktoren betragteligt i vejret – påskeski er fantastisk (virkelig! fantastisk!), men det er hamrende hårdt for huden. Og jeg er igennem årene blevet udsat for solid mobning, for at være hende, der i perioder har kørt med kasket og tørklæde over næse og mund, som en anden bankrøver. Hvilket jo, indrømmet, også ser virkelig dumt ud, men jeg skal ihvertfald ikke nyde noget af solskoldning. Næ nej. Så jeg er derfor bevæbnet med SPF til tænderne – favoritten er en SPF60, som er købt i netop Alperne og udviklet til skiløb, så den er ikke så relevant for mange af jer sikkert:) Det kan ovenstående derimod være – selv det er tidligt på sæsonen, så kan solen altså godt bide til. Især på vinterblege kinder. For nogle uger siden dumpede den her ind af min brevsprække og jeg er blevet rigtigt glad for den. “Light and mattifying” – perfekt til hverdagsbrug!

 Kommentarer (10)
 • Jeg er vild med din kulør – og er kun meget misundelig! Jeg er en rigtig dansker HVID om vinteren og RØD om sommeren, derfor elsker jeg når I snakker solcreme, er ikke så hjemmevandt i de gode mærker osv.
  /Camilla

 • Jeg er også storforbruger af solcreme – men jeg er også så lys, at jeg nærmest er gennemsigtig. Ville ellers ikke have noget imod at have din fine kulør, Acie. 😀

 • Nej for en modbydelig kommentar. Der er da heller ikke grænser for, hvad folk kan have ondt i røven over.
  Ellers et dejligt og lidt alternativt indlæg, som min fimbulvinterfarvede krop godt kan bruge 😉

 • for det første… så synes jeg simpelthen det virker så underligt at folk har behov for at fortælle en sådan noget. Med mindre det er en RIGTIG god ven der siger det – men jeg ville nu mene, at en rigtig god ven allerede er klar over at det bare er sådan man ser ud. Mine venner ved da godt, at jeg bare ER bleg fra naturens side – de ville da aldrig sige til mig at jeg ser grim ud. Jeg synes nogle gange folk siger nogle sære ting til dig (ligesom vedkommende der havde en “irritation” over din pose) – jeg kan ikke lade være med at tænke, at det må være ren og skær misundelse 🙂

  for det andet… jeg synes bare du er heldig at du har sådan en flot kulør 🙂

 • Hej Acie, Cliniderms Light & Matifying er supergod til dem der syntes huden kommer til at skinne for meget af solcreme – dem der er bange for en for fedtet hud! Den er let og lækker i konsistensen og trækker lynhurtigt ind. Sejt du passer på din hud. Way to go!! 🙂 KH sara

 • hold da op. jeg synes din “tan” ser meget naturlig ud, så forstår ikke lige vedkommende der ville have skrevet det 😀
  – forresten – total snyd at du er på ski! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top