Du læser nu
Sara’s Favoritter

Sara’s Favoritter

Sara's Favoritter

Mens jeg selv er på ferie, tænkte jeg, at det ville være oplagt, at bede mine Looklab-ladies om at ‘fill in’… Y’know… Aflaste feriebarnet lidt;) Derfor vil I de næste 5 dage kunne finde 5 små mini-interviews med mine roomies her på Looklab. First up er Sara – beautyekspert numero uno! Jeg er jo helt utroligt heldig, at have Sara’s telefonnummer indkodet på min iPhone – tænk jer, hvilke katastrofer hun kan afværge! Hvilken panik, hun kan tage fusen af! Jow – alle burde have en Sara… Og jeg bad hende derfor dele hendes favoritter blandt mascara, foundation og blush – det er nemlig produkter som jeg selv sværger til, men samtidig synes det er en jungle at navigere i.

Sara's Favoritter

Jeg har nærmest ikke nogen øjenvipper og har derfor brug for en mascara, der giver både volumen og længde… Jeg plejer normalt at sværge til Lancômes vandfaste l’extreme, men ender jagten på den perfekte mascara nogensinde!? Jeg spurgte Sara om hendes yndlings: “Min yndlings mascara er Diorshow Extase. Jeg elsker fede, tykke vipper med masse mascara, og hver gang jeg vender tilbage til denne mascara bliver jeg enig med mig selv om at dette er en vidundermascara. Vipperne ser virkelig flotte ud, pænt separerede men stadigt med meget mascara. Der er åbenbart et fint lille pudder i mascaraen, som lægger sig rundt hvert hårstrå og gør det tykkere, og det passer virkeligt.

Sara's Favoritter

I vintermånederne synes jeg min hud har tendens til at blive lidt grå og trist – samtidig er den alt for tør til fx mineralpudder, og en gang imellem flotter jeg mig derfor med rigtig foundation.. det er dog en kunst, for man vil jo helst bare se naturligt skøn ud og ikke alt for malet.. Så hvad mon Sara anbefaler?! “Min absolutte yndlings foundation er Face Fabric fra Giorgio Armani. Den har en let og lækker moussekonsistens som smælter ind i huden. Dækevnen er let og resultatet er en semi-mat pænere hud, uden at man ser makeuppet ud. Jeg har ikke prøvet den på en eneste der ikke forelsket sig i den, og siden er gået ind i Illum og købt den. Dyr, men oh so good!

Sara's Favoritter

Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre uden blush – en lille smule glød på kinderne gør altså en kæmpe forskel, men jeg leder stadig efter den perfekte ferskenkind: “På blush området vinder MAC, helt klart. Jeg elsker både cremeblushen og pudderblushen. “Melba” er en superpæn og neutral blush i en nudekoral farve, som er flot til de allere fleste. Hvis man ikke vil have for meget farve og blot fremhæve lidt kindben, er denne perfekt. Den rosafarvet cremeblush “Posey” er rigtig flot og naturlig når jeg vil have et friskere look. Den bliver duppet let på æblet af kinden med to fingre og giver et fint dewy look.”

 

Thx til Miss Sara, for at dele favoritterne – jeg må helt sikkert prøve alle 3 ting… Godt tax-free er lige rundt om hjørnet!!! 🙂

 

I asked Sara to share some of her fave make-up products – these were her answers! 🙂

 

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top