Du læser nu
Acie x Nike

Acie x Nike

Acie x Nike

Som nævnt var Sofie, Sara og jeg til et hurtigt møde på kontoret i fredags – udover at fjolle, var vi også lidt alvorlige. For vi skulle mødes med Nike – vi er nemlig blevet spurgt om vi hver vil designe en løbesko af Nike Free-modellen! Wuhuu… Og dét vil vi gerne; jeg har brugt de sidste mange dage på at teste forskellige farvekombinationer. Jeg vidste, at gerne ville have at de skulle være pink. Yes. Og hvide. Jeg er ikke så meget til sorte sko. Derudover blev det til et lille touch af turkis – a walk on the wild side, I ved 😉 Snørrebåndende blev derimod sorte. Og Nike-logoet ligeså. Jow. Jeg tror jeg er ved at være i mål – men er ikke helt sikker endnu?! I løbet af hele processen har jeg mentalt forestillet mig, hvor seje de vil se ud til mit løbetøj. Og hvor godt de vil klæde løberuten rundt om Kungsholmen hjemme i Stockholm 😀 Kan næsten ikke vente med at få dem på og teste dem – men må først endegyldigt beslutte mig for hvordan de skal se ud. Åh. Beslutsångest. Når jeg engang er blevet færdig, har jeg også fået lov til at udlodde et par til 3 af jer, der sidder derude. Men mere om det senere! Først skal de lige laves… Hvis I har gode idéer og forslag er de meget velkomne – I kan se alle de forskellige designmuligheder HER og iøvrigt også designe jeres egen sko helt fra bunden…

Hvad siger I til dem? Tror I den gir’ fart under fødderne!?

 

EDIT: Snurrer skoen rundt hos jer!? Eller står den bare stille!? Har brugt (alt for meget) tid på at lave sårn’ en gif, men sidder på tvivlsom fransk forbindelse, så det virker ikke rigtigt her..snydt igen Acie!

 Kommentarer (29)
 • Honestly, så kan jeg godt li’ den effekt, som Sara har opnået med snørebåndene; at de er samme farve som de der “underliggende” striber på begge sider, så de lissom er en forlængelse af dem. Men i det store hele er de fede – kunne dog måske godt finde på at udskifte en af farverne, så man kunne få pink og orange sammen. 😉

 • Jeg synes de er super fede! og en herre god ide! 😀 Men jeg synes at de sorte detaljer ødelægger dem lidt fordi de andre farver er så klare.

 • IHHH HVOR ER DET BARE SEJT 🙂 så har man mulighed for at designe det lige som han har forestillet sig – smart 😀

  billedet snurrer rundt 🙂

 • Den snurrer, er pink og pæn og Guldsen synes rigtig godt om!

  Og lad os da håbe, den giver fart under fusserne – det kunne jeg personligt godt bruge lidt af ovenpå sådan en graviditet:) Når jeg engang laaaangt ude i fremtiden kan og må løbe igen (ja, engang var jeg sej og kunne på den rigtig tjekkede måde tilbagelægge 21 km uden at pive), så vil jeg med glæde slæbe mit slatne maveskind hen over fælledparken og rundt om søerne i Acisk Nike-sko, der med sin rosa nuance fint vil matche min ansigtsfarve….

 • Uff den vil jeg se flot ud til mit første maraton den 22. maj 🙂 Jeg har også designet et par stykker 🙂 De er frække!

 • Hvor er de lækre (!!!!!!), elsker det hvide og pink – er dog not so much til det turkise. Hvis man nu ikke er en af de heldige du udlodder til i sidste ende, er der så alligevel en mulighed for at købe dem? 🙂

 • Det er ret cool at man kan designe sine egne sko! Og dine er da super. Pink er jeg altid glad for, så det er ikke dårligt! 🙂

 • Husk at starte stille ud med dem (læs korte ture), når du skal ud på løbeturen de første gange. De har ikke meget affjedring i forhold til alm løbesko, så de kræver lidt tilvænning for at undgå skader 😉

 • Den drejer rundt her. Jeg synes ideen er cool, men er ikke vild med skoens form. Den ser lidt for aflang ud til min smag uden at jeg kan forklare det mere forståeligt. Ville selv vælge pink-neon og orange farver, hvis det var mig tror jeg 🙂

 • De er super flotte efter min mening 🙂 I starten da jeg så indlægget drejede skoen ikke rundt – men så skulle jeg lige ind og se det igen – og så vupti! drejede den rundt..

 • Ah – tak for feedback ladies… Mit mandlige selskab mener, at den er for kedelig. At den ikke er farverig nok – at den skal være vildere… kan måske godt lidt se, hvad han mener – men på den anden side; det kan han selv være!

 • Åh, de er seje! Meget frisk farvekombination, som man ikke ser så tit, men det gør den bestemt ikke dårlig. I like it!
  Og ja, skoen snurrer her. Det må være det franske internet… 🙂

 • De er super fede! Jeg er overbevist..
  Og ja.. den snurrer rundt og gør sig til – præcis som den skal:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top