Du læser nu
På Eventyr med Sofie

På Eventyr med Sofie

På Eventyr med Sofie

Da jeg skulle finde på noget at snakke med Sofie om, virkede det oplagt, at snakke om eventyr… Hun er nemlig den af mine Looklab-roomies, der har været på en ferie, som jeg er mest misundelig på! Så derfor tænkte, jeg det kunne være sjovt at høre om feriedrømme, -planer og -minder!

På Eventyr med Sofie

Har du nogen plane for din næste ferie?Lige nu prøver jeg at planlægge en tur til Barcelona i maj med nogle veninder fra mit studie, men det er lidt for dyrt og uoverskueligt. Jeg håber dog det bliver til noget, for jeg har virkelig lyst til at rejse!Skal du så ned og mæske dig i tapas? Eller ligge på stranden? Eller shoppe? Eller lidt af det hele?? Jeg skal lidt af det hele! Spise lækker mad, shoppe, ligge på stranden og måske også opleve lidt kulturelt, hvilket på mange af mine rejser er blevet nedprioriteret frem for shopping. 😉 Men nu må vi se om vi overhovedet kommer af sted – håber det!

På Eventyr med Sofie

Hvad er din absolutte drømme-destination? Hvis alt var muligt? Jeg skal helt sikkert til New York på et tidspunkt. Jeg har også altid godt kunnet tænke mig at komme til Japan, men lige pt. er det nok ikke verdens smarteste feriemål.Haha, nej nok ikke ? har du været andre steder i USA? Eller vil New York være første besøg i staterne? Nej, jeg har aldrig været i USA, men jeg kunne egentlig også godt tænke mig at komme andre steder hen derovre, men min geografi er så elendig, at jeg ikke ville ane hvad jeg skulle vælge.LA, Sofie.. Du ville vælge LA!! 😉

På Eventyr med Sofie

Hvad er dit allerbedste ferieminde? Mit bedste minde må være hele turen til Australien og New Zealand, som min kæreste og jeg var på i efteråret 2009. Vi startede i Cairns, hvor vi lejede en bil, vi kunne køre (nogen med mere succes end andre!) og sove i, og kørte så hele vejen ned langs østkysten og endte i Sydney. Derfra fløj vi til New Zealand, hvor vi igen lejede en bil, og kørte rundt. Det var sgu tider…Hvor lang tid var I egentlig væk? Og hvorfor var det lige Australien der lokkede? Vi var væk i 2,5 måned. Vi havde egentlig aldrig haft en specielt stor rejselyst nogen af os, men et halvt års tid før vi rejste, fik jeg en idé om at tage derned (tror det var inspireret af en veninde, men er ikke helt sikker) og så begyndte vi at undersøge det og endte med at tage af sted. Det fortryder vi ikke! 🙂 Og så kunne jeg nok godt lide tanken om, at alting ikke var helt så primitivt/uciviliseret som fx mange steder i Asien er. Selvom vi levede af mad på gasblus og boede i en lillebitte bil, så er det nok bedre standard end mange steder i Asien.” Ah, der lyder også nice Sofie! Tak fordi du gad lege med:)

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top