Du læser nu
Musthaves i Trine’s Wardrobe

Musthaves i Trine’s Wardrobe

Musthaves i Trine's WardrobeMusthaves i Trine's Wardrobe

Jeg skal helt klart have fat i en hvid kjole, og jeg er så ovenud lykkelig for, at man nu ENDELIG ikke behøver at være konfirmand eller studine for at kunne tillade sig at iføre sig hvidt. Jeg vil have alt i hvidt, og noget skal helt klart være lavet af hvide blonder, men mest af alt går jeg efter hvide items i den minimalistiske stil som calvin klein fremviste for ss11, og derfor kommer min drømme-hvide kjole også fra calvin klein. enkel og minimalistisk, og så har den en af mine favorit længder denne sæson. nemlig en mellemting mellem maxi og knæ-lang.

Musthaves i Trine's Wardrobe

Metalic er bare flot til gylden sommerhud. Jeg har altid været mest til sølv, og det kaster jeg mig også ud i nu til sommer. Jeg er helt forelsket i den her sølv taske fra miu miu som er lavet af krakeleret læder. Den er kæmpe stor, så man kan bruge den til alt fra shopping/indkøb til en strandtur eller weekendtur. Prisen er dog ufattelig høj og uanset hvor smuk den er – kunne jeg aldrig finde på at bruge så mange penge på en sølv taske. Så jeg glæder mig i stedet over, at jeg i forvejen selv har en lille sølv miu miu taske, og så får jeg nok min shoppen-efter-sølv-ting-trang slukket ved at supplere garderoben med den noget mere budgetvenlige sølv clutch fra H&M’s kommede FAA kollektion.

Musthaves i Trine's Wardrobe

Sommeren boomer med stiletter som i bund og grund er en dejlig afveksling til alle de klodsede plateau-sko vi på det seneste har rendt rundt i. jeg er egentlig ret godt kørende mht stiletter, men jeg mangler dog virkelig et par nude farvede, og jeg har søgt meget længe. Den store fordel ved nude farvede stiletter er at de får benene til at syne kilometervis længere, og det klæder jo altid en kort hvid kjole med et par lange solbrune stænger. de her fra miu miu er ret perfekte, men dog ikke perfekte nok til at jeg vil ofre prisen. jeg vil gerne have dem lidt højere, så jeg må søge videre.

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top