Du læser nu
Postkort

Postkort

Postkort

Det er ikke ret mange mænd, der kan få mig, til at holde mig fra  øjeblikke som ovenstående.. Højt oppe i himmelen – omgivet af sol, sne og den reneste luft.. Jeg vil næsten vove at påstå, at der faktisk kun findes én af slagsen. Og han meldte sig altså på banen igår! Når én af ens yndlings-legekammerater har valgt at berige verden med 6,2kg ren kærlighed, så kræver det helt nye vaner og rutiner – og jeg må erkende, at lidt afkald på skidage absolut opvejes af at blive vækket hver morgen af verdens fineste lille grinebider, der lander liiige midt i smørhullet før man dårligt har fået øjne.. Igår gik dagen også med at strolle rundt i byen, mødes til frokost med det øvrige selskab, svinge indom fransk apotek og få styret de værste shoppeabstinenser, læsning på altanen, crêpes og lidt (.. meget!) bakseri med kombivogn i sjappet/mudret/vådt bjergterræn… Joooow – mig og min lille pixi-partner havde en forrygende dag, mens hans forældre kunne nyde lidt alpeluft og sol sammen 🙂 Og endnu en perk ved påskeski; mens sneen ligger på bjergtinderne går folk i shorts og klipklappere i dalen. Her er varmere end i Stockholm. Ahhh!

Postkort

Postkort

Postkort

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top