Du læser nu
Bond…. Acie Bond!

Bond…. Acie Bond!

Bond.... Acie Bond!

De af jer, der har set James Bond “A View to Kill”, kan måske genkalde den scene hvor Roger Moore (‘s stuntmand) står på ski igennem “Eye of the Needle”, som I kan se på billedet ovenover.. Eller… han står ikke.. han flyver gennem luften.. I virkeligheden er det ikke rigtigt muligt – men det ser sick sejt ud, og jeg har i mange år, haft våde drømme om at kunne gøre samme.. Hm.. My name is Bond; Acie Bond! Mja… Det bliver nok ikke lige realiseret 😉 Og variationen i outfittet er også forsvindende lille – jeg beklager; jeg er bare ikke rigtigt sej nok til at være én af dem, der har multiple skisæt.. Det jeg har er iøvrigt nothing special; jakken er fra Peak Performance og købt for (hold fast) 10år siden.. Den har mange sæson’er på ryggen! In all fairness, stod jeg i guideuniform en del sæsoner… Buskerne har jeg hapset på udsalg – de er fra Helly Hansen…. Somehow, var min mås altså vokset på 10 år, så selvom jakken blev ved med at passe, så var det til sidst decideret inappropriate at sporte de tilhørende bukser. Så nu har jeg ikke længere et sæt – men det går nok også 😉

Bond.... Acie Bond!

Bond.... Acie Bond!

 Kommentarer (7)
 • Ih jeg har også været i Tignes i år (Val Claret). Der var der dog en del mere sne 🙂 Men dejligt ser det ud!

 • Shit, hvor er al sneen!? Det er god nok 3-4 år siden jeg har været i Tignes, men sneen plejer da at ligge helt op til nålehovedet…. Trist at sneen forsvinder mere og mere år for år.

 • Rigtig dejlige billeder, lidt mærkeligt med alt den sne, når vi sidder i lille dk med 20 grader. Håber du har en skøn tur:-)
  /Camilla

 • Ej hvor sjovt – jeg var dernede på studietur for 2 uger siden! 🙂
  Pas på solen, jeg endte med at få andengradsforbrændinger af solen – av av 🙁

 • Hej Acie.
  Har siddet og læst en masse af den ilæg igennem, og faldt over et indlæg ang. epilator.
  Du har oplyst prisen til at være 499 kr. Nu har jeg siddet et par timer og ledt efter den til den pris, men kan kun finde den til 1500 kr, ca.
  Du kan vel ikke linke eller fortælle mig hvor man kan få fat i den til den pris.

  Hilsen Louise.
  Forresten helt fantastisk blog du har dig. Er så inpireret af dig.
  Stor ros herfra 🙂

 • Jeg synes at det ser lidt federe ud når man ikke har skitøj i sæt. Dengang jeg boede i et skisportssted, synes jeg altid man kunne se en stor forskel på de typiske 1. gangs turister, der var tullet ind i en sportsforretning og købt “hele pakken”. Dem der var lidt mere pro havde sjovt nok altid et mere sammensat outfit, hvor jo flere farver des bedre;)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top